Horoscop. ACESTE 3 semne zodiacale sunt cele mai compatibile cu Săgetătorul

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, Săgetător, sursa unsplash/ autor Felipe Simo
Descriere foto: Horoscop, Săgetător, sursa unsplash/ autor Felipe Simo

Acestea sunt zodiile cu care Săgetătorul se va înțelege cel mai bine. Sunt șanse mari să fie dragoste la prima vedere. 

Născuți între 22 noiembrie și 21 decembrie, Săgetătorii sunt oameni cu spirit liber, dezinvolți și aventuroși. Ei au o pasiune pentru a călători și a explora lumea. Sunt direcți și nu cred în cosmetizarea lucrurilor. Sunt brutal de cinstiți și nu au nici un fel de rea voință sau răutate față de nimeni. Sunt simpli și cu picioarele pe pământ. 


Ei cred în a trăi fiecare zi ca pe ultima. Adesea pot avea tendința de a părea aroganți sau snobi. Sunt ființe harnice și sincere, care nu vor fi niciodată arogante. Iată care sunt cele 3 semne zodiacale compatibile cu Săgetătorii.


Berbec


Persoanele născute în Berbec sunt înflăcărate, directe și sincere, la fel ca Săgetătorii. Ei nu cred în minciună sau în a complica prea mult lucrurile. Nu se sfiesc să depună eforturi suplimentare la locul de muncă și sunt ambițioși și motivați și, astfel, se potrivesc bine cu Săgetătorii.


Leu


Leii spun ceea ce au în minte. Ei nu se joacă cu mintea și sunt sinceri în abordarea lor. Sunt compatibili cu Săgetătorii, deoarece au o abordare a vieții similară cu a lor și nu cred în manipularea oamenilor sau a situațiilor.


Vărsător


Vărsătorii au o poftă de viață. Nu sunt prea pasionați de rutină sau monotonie și cred în a trăi fiecare zi la maxim. Le place ideea de a explora locuri noi și de a merge în aventuri, la fel ca Săgetătorilor.

 

Citește și: Care sunt cele mai manipulatoare semne zodiacale. Le place întotdeauna să dețină controlul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel