Care sunt cele mai manipulatoare semne zodiacale. Le place întotdeauna să dețină controlul

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Potrivit astrologiei, cele mai manipulatoare semne zodiacale pot fi aproape oricine. Și, în funcție de trăsăturile specifice de personalitate, lucrurile manipulatoare pe care le face fiecare semn variază foarte mult de la o persoană la alta.

Toată lumea are capacitatea de a-i manipula pe ceilalți pentru a obține ceea ce își dorește. Este posibil să nu fiți conștient că manipulați pe cineva sau să știți exact ce faceți. Unii oameni sunt ușor de manipulat, în timp ce alții au mai multă rezistență. Narcisiștii sunt manipulatori majori și nu au la inimă decât propriile interese, deși cu siguranță vor pretinde că sunt altruiști.

Clasamentul celor mai manipulatoare semne zodiacale din astrologie, plus cele mai manipulatoare trăsături ale fiecăreia dintre ele

1. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cel mai manipulator lucru pe care îl fac Gemenii este să mintă. Își pot raționaliza minciuna, spunând că este pentru un bine mai mare și că nu există alte opțiuni, dar ei folosesc minciuna ca o modalitate de a-i manipula pe ceilalți. Ei pot spune că vor face ceva și nu au absolut nicio intenție de a face acel lucru, sau pot spune că o situație este cumplită când în realitate nu este așa.

2. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cel mai manipulator lucru pe care îl face Scorpionul este să facă să pară o greșeală majoră să mergi împotriva lor și să ceară loialitate indiferent de situație. Îi poți pierde din viața ta dacă nu le dai dreptate. Nu se deosebește de abuzul emoțional și de hărțuire. Toate secretele pe care i le-ai încredințat Scorpionului în trecut ar putea să nu mai fie considerate confidențiale, iar ei le-ar putea face publice dacă ești pe dinafară.

3. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Cel mai manipulator lucru pe care îl face Capricornul este să îi facă pe oameni să se simtă proști. Capricornul își folosește cunoștințele și priceperea ca o modalitate de a determina pe cineva să facă ceea ce vrea el. Făcând pe cineva să se simtă prost și să aibă nevoie de îndrumare, Capricornul îl poate face să își urmeze planul. Când cineva se simte capabil și puternic, este mai capabil să țină piept Capricornului și să spună nu, așa că acest semn zodiacal îi slăbește încrederea și îl manipulează.

4. Leu (23 iulie - 22 august)

Cel mai manipulator lucru pe care îl face Leul este să își minimalizeze comportamentul, dându-se drept inocent. Leii sunt încrezători, dar uneori ego-ul lor îi face să facă lucruri care pot avea consecințe negative pentru ceilalți. Dacă Leul face ceva care este un câștig pentru el și o pierdere pentru altcineva, îl va întoarce astfel încât să sune benefic pentru amândoi.

5. Pești (19 februarie - 20 martie)

Cel mai manipulator lucru pe care îl fac Peștii este să nu-și asume responsabilitatea pentru acțiunile lor. Nu este vina lor că s-a întâmplat ceva sau că cineva s-a supărat. Peștii își făceau doar treaba lor și erau pierduți în mintea lor. Uneori se poate simți ca și cum Peștii nu cred că trebuie să fie responsabili pentru nimic, pentru că sunt atât de creativi și speciali.


6. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Cel mai manipulator lucru pe care îl face Balanța este să se prefacă că este inocent. Atunci când Balanța manipulează, se preface că nu știe cum să facă ceva sau că nu are abilitățile necesare, astfel încât altcineva să o facă în locul ei. Uneori, Balanța va arunca farmecul și flirtul în amestec, astfel încât să obțină rezultate și mai bune. Dacă li se atrage atenția asupra comportamentului lor, se vor comporta ca și cum nu au nicio idee despre ce vorbești.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel