Horoscop. ACESTE 3 semne zodiacale se tem de iubire. Nu vor să se îndrăgostească

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Aceste 3 zodii nu își doresc să se îndrăgostească, ba mai mult se tem de momentul când săgeata lui Cupidon le va lovi. 

Unele persoane visează la o iubire de vis. Au fantezia unei povești de dragoste de basm și așteaptă toată viața să își întâlnească persoana specială. Atunci când îl întâlnesc, nu se tem să își petreacă întreaga viață alături de el.


Pe de altă parte, există alte persoane care au o teamă inerentă de a se îndrăgosti. Le este teamă să fie cel mai vulnerabil în fața cuiva și se tem să nu rămână cu inima frântă. Din punct de vedere astrologic, există 3 semne zodiacale care au un fel de fobie de a se îndrăgosti de cineva.


Leu


Persoanele aparținând acestor semne zodiacale sunt persoane încrezătoare și sigure pe ele, dar le este frică să nu ajungă cu inima frântă. Nu au încredere deplină în oameni și nu se dedică din toată inima cuiva.


Fecioară


Fecioarelor le este frică să se îndrăgostească. Au probleme de încredere și simt că cealaltă persoană i-ar putea trăda sau s-ar putea juca cu sentimentele lor. Astfel, se rețin ori de câte ori simt că dezvoltă o simpatie profundă pentru cineva.


Săgetător


Săgetătorii sunt cunoscuți ca fiind aventuroși, dar atunci când vine vorba de chestiuni de suflet, sunt speriați, temători și retrași. Nu se îndrăgostesc ușor de oameni și își țin garda.

 

Citește și: Zodiacul EXTROVERTIȚILOR. Sunt plini de încredere, zgomotoși și ies în evidență în orice împrejurare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel