Horoscop 9 - 15 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 9 - 15 mai 2022. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta îți aduce muncă și responsabilitate. Vă veți ocupa de un proiect dificil, iar apoi va trebui să stați de pază pe măsură ce acesta prinde contur. Nu știai cât de multă muncă va fi necesară pentru această sarcină, dar când ai spus "da", ți-ai asumat responsabilitatea pentru mai mult decât credeai că se va întâmpla.
Vei face multe "recuperări" în această săptămână, cu un ochi pe un proiect și altul pe ceva cu totul diferit.

 


Horoscop 9 - 15 mai 2022. Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Este o săptămână bună pentru tine, deoarece ai ocazia să faci versiunea ta de 'joacă'. Există o calitate copilărească a săptămânii, în care nu simți că tot ceea ce faci trebuie să vină cu consecințe nefaste.
De fapt, săptămâna aceasta îți oferă libertatea de a fi un pic mai copilăros. Vei împărtăși câteva momente amuzante cu prietenii. Vei experimenta luxul de a nu lua totul în serios, ceea ce reprezintă o vacanță.

 

Horoscop 9 - 15 mai 2022. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Săptămâna aceasta îți aduce dorința de a fi complimentat și lăudat. Deși ar putea suna egocentric, simți că meriți să fii remarcat pentru munca ta. Există șanse să fii recunoscut, dar alături de cei care te vor lăuda vor veni și cei care vor căuta să-ți târască numele prin noroi. Știți că acest lucru se va întâmpla, așa că alegeți să îl ignorați.

 

Horoscop 9 - 15 mai 2022. Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Săptămâna aceasta este despre așteptare, doar că acum ești destul de sigur de rezultat, iar acesta va fi unul bun. Singurul deranj estetimpul de așteptare; îți pierzi răbdarea. Îți este greu să știi că ți-ai terminat treaba, dar totuși nu vei avea ceea ce ai muncit atât de mult. Va veni, este pe drum, dar până atunci, vei aștepta așa cum trebuie să faci.


Horoscop 9 - 15 mai 2022. Leu
(23 iulie - 22 august)

Sunteți pe punctul de a lua ceva înapoi de la cineva, deoarece considerați că a abuzat de privilegiul de a avea acel lucru. S-ar putea să nu fie al tău, dar pur și simplu nu poți sta să privești cum cineva din viața ta abuzează de ceva și simți că trebuie să-l oprești din drum. Acesta este un sfârșit serios pe care îl veți provoca, așa că înțelegeți că nu se va opri până când nu veți face ceva.

 

Horoscop 9 - 15 mai 2022. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Iată că ai parte de o săptămână în care ai ocazia să joci rolul prietenului util și înțelept. S-ar putea să nu fii chiar atât de înțelept și s-ar putea să nu fii nici măcar un prieten util. Totuși, cu siguranță adori atenția pe care o primești atunci când începi să dai sfaturi oamenilor care te ascultă. Este un rol pe care îl joci și care îți dă o emoție interioară; știi că nu ești un expert, dar cu siguranță îți place să îi păcălești pe oameni comportându-te ca și cum ai fi unul.


Horoscop 9 - 15 mai 2022. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Orice ai fi făcut, săptămâna aceasta funcționează bine în casă. Toți membrii familiei se simt împăcați cu unele decizii recente. Ai ocazia să te bucuri de această săptămână, deoarece nimic nu vine cu obstacole. Te vei distra cu familia și vei împărtăși momente de iubire cu partenerul. Este, de asemenea, o săptămână excelentă pentru a te apuca de unele îmbunătățiri în casă. Hobby-urile te așteaptă!

 


Horoscop 9 - 15 mai 2022. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ce mai contează o mică ceartă în mijlocul distracției pe care o ai cu partenerul tău în ultima vreme? Nu e mare lucru, dar sunt șanse mari ca această mini-dispută să te abată de la curs, pe plan sentimental, cel puțin pentru o vreme. Nu știai că iubitul tău are asta în el, nu aveai idee că poate fi la fel de bătăios și agresiv ca și tine. Este o potrivire făcută în Rai, în care doi pot juca la orice joc pe care îl stabilești.


Horoscop 9 - 15 mai 2022. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Intri într-o săptămână binemeritată, în care gândurile tale de depresie  au luat în sfârșit sfârșit sfârșit. Ai trecut printr-o perioadă de criză, în care ai simțit că viața s-a terminat pentru tine și ai avut numai gânduri negative.
Acum, este timpul să te trezești din acest vis urât și să accepți că TU ești cel care îți va face sau îți va distruge viața. Fii schimbarea, Săgetătorule.  Treci la treabă acum!

 

Horoscop 9 - 15 mai 2022. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta îți dă impresia că ești folosit, din punct de vedere financiar. Ești generos, iar cei din viața ta știu asta. Este de așteptat; tu dai, ei iau, și totul este bine. Și, deși nu pare un schimb corect, este ceea ce ai acceptat de ceva vreme încoace. Așadar, tu alegi în această săptămână: spune ceva pentru a opri acest lucru sau acceptă și continuă, simțindu-te folosit. Depinde de tine.

 

Horoscop 9 - 15 mai 2022. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Tu, pe de altă parte, vei sta liniștit în această săptămână, pe măsură ce banii vor veni. Se pare că ai făcut ceea ce trebuia la un moment dat, iar acum investiția ta dă roade. Fie că a fost doar o treabă bună la locul de muncă, fie că a fost o investiție la propriu care a crescut la maturitate, tu ești cel care va culege roadele siguranței financiare în această săptămână. Săptămâni ca aceasta nu se întâmplă des. Așa că deschide ochii și profită de acest noroc.

 

Horoscop 9 - 15 mai 2022. Pești
(19 februarie - 10 martie)

Săptămâna aceasta nu îți rezervă evenimente grandioase. Cu excepția cazului în care, bineînțeles, siguranța locului de muncă constituie un eveniment grandios, ceea ce ar putea foarte bine să fie. Poți sărbători în această săptămână, deoarece ai parte de stabilitate și nu se îndreaptă prea multe lucruri negative spre tine. Este o săptămână banală, plină de acțiuni banale și, uneori, acesta este exact genul de săptămână de care noi, oamenii, avem nevoie pentru a ne simți în siguranță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel