Horoscop 8 - 14 noiembrie 2021: Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Zodia Scorpion. Foto pixabay.com
Descriere foto: Zodia Scorpion. Foto pixabay.com

Horoscop săptămânal, 8 - 14 noiembrie 2021:Previziuni pentru toate zodiile

Berbec (19 martie - 19 aprilie)

În această săptămână este posibil să observi că te simți extrem de încărcat de dorința de a te face înțeles și de a fi auzit.

Acest lucru se poate datora faptului că ești în căutarea validării într-o zonă a vieții tale cu care nu te-ai împăcat încă.

Dacă te simți hipercritic față de tine însuți, este în regulă să le ceri celorlalți să îți ofere o verificare a realității pentru a te menține cu picioarele pe pământ.

Fiți precaut în a nu vă plasa greșit furia. Plasați-vă frustrările la sursa problemei, nu la persoana cea mai convenabilă pe care să vă răzbunați.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Săptămâna aceasta este despre înțelegerea Taurului și reajustarea așteptărilor pe care le ai de la tine.

Dacă Roma nu a fost construită într-o zi, de ce te aștepți ca imperiul tău să se manifeste atât de instantaneu? Vindecarea are nevoie de timp dacă vrei ca acesta să se solidifice.

Găsește sfat în oamenii care se simt ca acasă pentru tine, deoarece s-ar putea ca săptămâna aceasta să experimentezi lipsa de siguranță pe care o simțeai când erai tânăr.

Asigură-te că cei cărora le oferi inima ta sunt cei pe care îi dorești și tu.

 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aceasta este o săptămână bună pentru a te mișca în jurul corpului tău. Dacă ai așteptat să te înscrii la un curs de educație fizică sau la o sală de sport, acum este momentul, deoarece te vei simți cel mai bine atunci când ești activ.

Totuși, în această săptămână asigură-te că nu faci schimbări emoționale în viața ta. Săptămâna aceasta este despre întreținere în viața ta interpersonală, nu despre bulversări.

Nimeni nu este perfect și nici tu nu ești. Concentrează-te pe schimbările pe care le poți face să se întâmple acum.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Meriți să te lauzi un pic în această săptămână.

Ai muncit din greu în viața ta pentru ca lucrurile să meargă bine și ele au mers ca pe roate. Nu fi timid în legătură cu succesul tău, sărbătorește-l.

Fii precaut cu textele de la foștii iubiți în această săptămână. Este posibil ca aceștia să audă de veștile tale bune și să le folosească ca scuză pentru a te contacta.

De asemenea, este bine să fii atent la acțiunile oamenilor mai presus de cuvintele lor; istoria poate vorbi mai mult decât limbajul care poate fi manipulat.

 


Leo (23 iulie - 22 august)

Te-ar putea aștepta un conflict în această săptămână. Sunt situații în care altcineva este de vină sau în care dai cu tifla cuiva de care te-ai apropiat recent?

Fii conștient că această săptămână poate duce la haos pentru tine, mai ales dacă simți că inima ta este atacată.

Acesta poate fi un moment în care ar trebui să alegi să te izolezi în loc să te confrunți cu problemele. Nu lăsa ca furia ta să fie mai puternică decât intenția ta.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este esențial să prioritizezi acțiunile pe care trebuie să te concentrezi săptămâna aceasta. Va fi mai ușor să îți plasezi energia spre ceva fără importanță și fără noimă decât să te confrunți acum cu conflicte mai mari.

Nu vă distrageți atenția cu lucruri mărunte.

Provoacă-te în această săptămână să începi să-ți stabilești încrederea din interior și nu din validarea pe care ți-o dă altcineva. Te vei simți mai autentic dacă o vei auzi de la tine însuți.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, nu se poate nega faptul că pasiunile tale te consumă în această săptămână. Simțiți lucrurile la un nivel atât de ridicat.

Totuși, ține cont de faptul că nu toată lumea va fi de acord cu tine.

Se poate simți extrem de personal atunci când oamenii îți pun la îndoială valorile, dar nu este vorba despre tine. Lasă-le oamenilor libertatea de a face propriile alegeri.

Nu vă lăsați dominat de gândirea exagerată.

 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă te concentrezi pe prioritățile de la locul de muncă în această săptămână, te poți aștepta la o productivitate masivă. Aveți energia necesară pentru a face multă mișcare în cadrul finanțelor și bunurilor materiale.

Recompensele tale în această săptămână pot veni din faptul că poți să le oferi celor pe care îi iubești.

Una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți canaliza afecțiunea fără să faci mare tam-tam va fi să faci acte de caritate sau servicii pentru persoanele care îți sunt apropiate. Dacă te afli într-un loc de abundență și ești capabil să dăruiești, fă-o.

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta se anunță a fi o perioadă dificilă pentru tine, deoarece te afli în imposibilitatea de a-ți opri gândurile negative.

Îți place să fii în mișcare și să faci tot ceea ce poți, însă nu ți-ai prioritizat grija de sine și te îndrepți spre o epuizare energetică.

Îți bazezi fericirea pe alte persoane și nu pe lucrurile care îți aduc bucurie. Cel mai bun mod de a naviga prin această săptămână este să găsești o modalitate mai sănătoasă de a-ți procura pacea pe care sufletul tău o dorește.

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Trebuie să stabilești niște limite! Cum poate cineva să știe în această săptămână că ești la limită dacă nu te afirmi?

Dacă reușești să stabilești niște limite sociale, se va dovedi o săptămână productivă.

Dacă nu reușești, atunci poate exersezi mai întâi cu tine însuți. Acesta poate fi un moment excelent pentru a intra într-o nouă rutină de sănătate pentru tine și a avea grijă de corpul care poartă acel suflet încăpățânat și determinat.

Practică un anumit control în viața ta, fie că este vorba de cât de mult le dai celorlalți sau cât de mult faci pentru tine.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Îți cunoști limitele mai bine decât orice altceva. Asta înseamnă că știi și că nu ești interesat să te angajezi în ceva ce vrea altcineva.

Dacă nu ești pregătit să faci următorul pas în relația ta, la serviciu sau în viață, atunci spune nu. Nu mergeți până la capăt pentru a liniști pe altcineva; acest lucru va duce doar la resentimente.

Acordă-ți timp, astfel încât atunci când vei fi pregătit să faci următorul pas să te poți bucura de fiecare moment.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Mai presus de toate, trebuie să vă ascultați propria intuiție în această săptămână. S-ar putea să te lași condus de cuvinte false din partea cuiva, dar te poți delimita de acestea dacă îți onorezi propriile instincte în detrimentul promisiunilor altcuiva.

Este timpul să încetezi să te mai judeci și să îți iei puterea înapoi.

Săptămâna aceasta s-ar putea să descoperi că preferi să fii singur decât să te concentrezi pe a face pe altcineva fericit. Ți-a luat timp să ajungi la această concluzie și acesta este un moment minunat pentru a onora acest lucru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel