Horoscop 8 - 14 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care primește vești excelente

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 8 - 14 aprilie 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

Berbecul are o carte foarte bună. Asta simbolizează o protecție foarte puternică din partea unei persoane cu autoritate, cu o personalitate puternică. Și atât timp cât ai o protecție din partea unui om puternic, te simți și tu puternic, dar îl obligă pe Berbec să fie încrezător că este în săptămâna următoare pe calea cea bună. Deci încredere în voi, Berbecilor, că voi aveți de obicei încredere, dar n-are rost acum să o marginalizați. Porniți cu încredere și rezolvați tot ce aveți de făcut.

Taur

Taurul are o carte neutră, dar pozitivă. Simbolizează posibilitatea de a intra într-o nouă profesie, de a acționa nou dacă ai o afacere sau lucrezi undeva, să demarezi o acțiune nouă. Iar acțiunea asta nouă va fi apreciată și de șefi, și de colegi și se materializează în final o realizare materială pozitivă.

Gemeni

La Gemeni situația e puțin încurcată, pentru că a ieșit cartea răsturnată. Înseamnă câteva întârzieri, adică tot ceea ce îți pregătești demarează mai greu. Dar cu toate astea, steaua de trei, o carte foarte bună care simbolizează pentru Gemeni începutul unei noii acțiuni, dar o activitate profesională care în final are o reușită și o realizare materială pozitivă. Mai este atenționat Geamănul că o întâlnire cu o persoană mai în vârstă îl va ajuta să pună bazele unei prietenii deja cunoscute, dar una puternică și de durată.

Te-ar putea interesa și: Topul zodiilor care sacrifică dragostea pentru carieră. Mihai Voropchievici: „Au tendința de a se concentra doar pe partea profesională”

Rac

Racul are luna care îl și patronează. O carte neutră care spune că în săptămâna următoare, Răcușorii noștri, care și așa au trecut prin niște situații din astea de visare, de gânduri multe adunate, acum au o săptămână în care chiar visează cu ochii deschiși și ziua și noaptea, cu toate că ei sunt foarte receptivi, dar nu mai pun frâu emoțiilor. Se emoționează, poate să și plângă și de fericire, și de supărare. Vă apasă emoții puternice și din cauza asta veți reconsidera multe, foarte multe, din amintirile trecute. Încercați să trăiți în realitate că ce a fost a fost și niciodată un lucru nu se repetă ad literam. Așa că lăsați pasivitatea și acționați în favoarea voastră.

Leu

Leul are o carte neutră, dar mai degrabă pozitivă. Asta înseamnă că Leii se ocupă prioritar de tot ce înseamnă fecunditate. Sunt receptivi, răbdători, au dragoste de natură. Mai simt nevoia să mai iasă și ei un pic din cotidian. Se mai întâlnesc cu persoane importante, drăguțe și una din persoanele astea vă va intra în grații și vă va ajuta să vă rezolvați o problemă pe care voi v-ați propus-o mai demult și e în favoarea voastră. Dar la fel de bine, persoana care vă ajută nu trebuie să fie neapărat un bărbat. Poate să fie și o doamnă.

Fecioară

Fecioara a pornit furtuna. E o carte negativă datorită faptului că o situație v-a bulversat. V-au adus în situația să deveniți furioși, să aveți dispute cu cei din jurul vostru, pentru că voi aveți orgoliu rănit și datorită acestui fapt, punând orgoliul în față, sunteți un car de nervi. Aveți grijă cum vă comportați cu ieșirile voastre mai vulcanice, pentru că foarte ușor, și în parteneriatul de afaceri, dar și în cel privat, să zic emoțional, poate să aibă loc o ruptură violentă. Deci e cu atenționare serioasă.

Balanţă

În schimb, Balanța are o carte care spune că e timpul că înțelepciunea ta și puterea de reflecție să liniștească sufletul undeva. Dar trebuie să stai un pic singură, tu cu tine sau dacă vrei neapărat dialog discută cu persoane în vârstă, cu bunici, cu oameni de știință, oameni serioși care îți pot arăta calea cea dreaptă și nu trebuie neapărat să gândești că tu nu poți. Ești singura zodie care, dacă și-a propus ceva, duce la bun sfârșit tot. Așa că recompensa vine puțin mai târziu, datorită faptului că n-ați avut curajul să vă cereți drepturile.

Scorpion

Scorpionul are o carte excelentă, cea mai bună din tot pachetul de cărți, care simbolizează reușită. E momentul când tot ce întreprindeți vei reuși. Iar reușita nu este una așa puțin interesantă, ci una excepțională. Deznodământ fericit al unei situații pe care voi ați complicat-o pe parcursul săptămânilor precedente.

Săgetător

Săgetătorul are o carte dificilă, dar nu neapărat foarte dificilă, mai degrabă un pic negativă. Arată că sfârșitul unei situații este pe cale să se impună. Sfârșit sau eșec într-o, eu știu, combinație pe care voi ați sperat-o să fie favorabilă, dar n-a fost. Cu alte cuvinte, sfârșitul unei situații, dar cu condiția să acceptați schimbarea în profunzime, nu numai superficial. Și atunci veți trăi un nou suflu, o renaștere și veți scăpa de toate angoasele care încă au pus stăpânire pe voi.

Te-ar putea interesa și: Zodiile care pun dragostea pe primul loc. Mihai Voropchievici: „Este un romantic incurabil, nu ratează niciun moment pentru a surprinde partenerul de cuplu”

Capricorn

Capricornul are un galben care îi spune că în săptămâna următoare va renaște, se reînnoiește. E sensul benefic al lucrurilor. Vine asupra ta. Ai nevoie în schimb de libertate de acțiune. Şi datorită faptului că știi cum să discuți și cum să rezolvi problemele, te vei salva dintr-o situație dificilă pe care tu ai creat-o undeva, dar nu cu gânduri rele. Vești, se întoarce cineva care nu l-ați mai văzut de mult și vă e drag, adică o întâlnire neprevăzută.

Vărsător

Vărsătorul are o carte mai degrabă pozitivă, care spune în săptămâna următoare sunteți Usain Bolt. Rapiditatea vă caracterizează în săptămâna următoare, iar rapiditatea voastră în mișcare și în gândire vă va aduce o schimbare de situație benefică. Veți avea multe deplasări, multe întâlniri cu terțe persoane, dar șansa e de partea voastră. Încercați să aveți curajul răspunderii în absolut toate situațiile care le aveți. Întâlnirile sunt benefice și micile călătorii.

Peşti

Peștii au o carte neutră, care spune ca în curând va trebui să faceți o alegere, să renunțați la ezitare, să scăpați de îndoială și dualitate, că sunteți voi zodie dublă, dar lăsați-ne liniștea și rivalitatea cu prietenii, dar și cu cei din casă. Trebuie să reflectați înainte de a acționa. Cu alte cuvinte, Peștilor, gândiți de două ori și acționați odată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel