Topul zodiilor care sacrifică dragostea pentru carieră. Mihai Voropchievici: „Au tendința de a se concentra doar pe partea profesională”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile care sacrifică dragostea pentru carieră.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, care sunt zodiile care sacrifică dragostea.

Rac

Racii au tendința de a se concentra doar pe partea profesională. Din acest motiv, puțini parteneri de cuplu o să reziste în preajma lor. Sunt Raci care au fost dedicați carierei și s-a ajuns în cuplu la ruptură. Ai nevoie de afecțiune și de o persoană. În momentul în care îi spune partenerului sarcinile pe care le-a avut la serviciu, atunci Racul uită să mai acorde atenție familiei. De aici cad în depresii și se ajunge la alte lucruri.

Gemeni

Din dorința lor de a obține un job mai bine plătit, mai bine poziționat sau de a avea de partea lor toată aprecierea colegilor, aceștia își pot neglija de multe ori partenerul pe viață.

Fecioară

Fecioarele, geniile din afaceri, au probleme în relațiile amoroase. Fecioara ocupă un loc fruntaș în topul zodiilor care prioritizează cariera. Acești nativi sunt considerați adevărați genii în afaceri. Au puterea aparte de a anticipa oportunitățile de câștig și pun accent pe cariera profesională. De foarte multe ori, din cauza acestor aptitudinii spre carieră îi fac să se îndepărteze de marea dragoste pe care ar trebui să o trăiască. În general fac cu greu pasul spre căsnicie. Până să te căsătorești cu o Fecioară ai de tras. Trebuie să-i cunoști locul de muncă, colegii, orarul, ce program are, dacă mai lucrează și acasă sau dacă mai aduce o sacoșă cu dosare de rezolvat.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel