Horoscop. 4 zodii posesive în dragoste. Gelozie EXTREMĂ

Data publicării:
$ zodii extrem de geloase. Unsplash.com/ autor Milan Popovic
Descriere foto: $ zodii extrem de geloase. Unsplash.com/ autor Milan Popovic

Aceste 4 zodii au tendința să își acapareze partenerul și să facă scene de gelozie la cea mai mică bănuială. Sunt posesive în dragoste și nu iartă trădarea.

Taur

Taurii nu se joacă în dragoste. Pentru ei, relația este ceva extrem de important și au pretenția ca partenerul să vadă lucrurile la fel. Dacă le este clătinată încrederea, taurii devin posesivi și dominanți. Sunt genul de oameni care dau totul în iubire, însă așteaptă același lucru și de la partener. 


Scorpionul

Scorpionii sunt exagerat de geloși în dragoste. Cea mai mare teamă a lor este să nu fie abandonați, astfel că vor încerca să-și controleze partenerul prin diverse moduri. Odată aprinsă gelozia în mintea unui scorpion, nu mai e cale de întoarcere. Se pricep de minune să investigheze situații și să își imagineze trădare chiar și acolo unde nu e. 

 

Leu


Leii sunt extrem de atașați de persoana iubită. Ei consideră că acesta este modul în care au grijă ca partenerul să fie în siguranță și să se simtă iubit. Aproape că-și vor sufoca jumătatea prin posesivitate și vor face scene de gelozie dacă nu sunt băgați în seamă. Deși au încredere mare în partener, ei au nevoie de foarte multă atenție și de dovezi zilnice de iubire. Pe de altă parte, atunci când își pierd interesul, acești nativi pot deveni extrem de reci. 


Rac

Racii sunt extrem de sensibili și devin aproape dependenți de parteneri. Acest lucru generează o posesivitate ieșită din comun. Chiar dacă vor încerca să ascundă, acești nativi vor fi extrem de geloși în sinea lor. Chiar dacă nu au motive. Este important ca partenerul să le înțeleagă sensibilitatea și să îi trateze cu multă blândețe. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel