Horoscop 4 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care are parte de un câștig neașteptat

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, marți, 4 aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 4 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.


BERBEC

Apar noutăţi la tot pasul şi o să vă bucuraţi c-o să vă puneţi în valoare nişte calităţi, c-o să puteţi face nişte achiziţii şi să primiţi mai multă atenţie din partea unor oameni. 

Se poate să recuperaţi bani, bunuri, să vi se recunoască nişte merite şi să vă simţiţi stăpâni pe situaţie.

Un vibe de zile mari la voi, cu Jupiter, acolo, cu Soare, poate faceți ceva care să vă scoată din anonimat sau să vă aducă un plus sau și să vă aducă un plus de notorietate.


TAUR

Vi se propune ceva nou de lucru şi o să aveţi de ales, poate vă menţineţi pe poziţii şi rămâneţi la actualul serviciu, dacă vă e bine - voi decideţi.

O să vă faceţi timp şi pentru voi, să vă alcătuiţi o nouă ţinută, să vă schimbaţi frizură, vă duceţi şi la cosmetica, la sală.

Se adună bani în cont, vă plătiți dările obligatorii, mai păstrați ceva de buzunar ca să vă distrați pe la munte, pe undeva în weekend.


GEMENI

O să vă preocupe o nouă afacere şi poate îi cooptaţi pe cei mai pricepuţi că vreţi să iasă un lucru de calitate extra şi o să vă descurcaţi de minune.

Poate vă interesaţi de reparaţia maşinii şi dacă nu se mai poate face nimic, poate vă luaţi una nouă, în rate, cum o fi.

Sunt evenimente de la care n-ați vrea să lipsiți ca să luați pulsul societății, să fiți la curent cu toate noutățile.


RAC

Vi se face vreo oferă de colaborare, dar şefii or să vă propună o funcţie - cu concurs, sau fără, şi o să fie momentul vostru de glorie şi nu trebuie ratat.

Poate vă faceţi cunoscute nişte aptitudini, sau or să vă descopere unii în online şi află lumea despre voi şi vă faceţi un nume.

Vi se propune o colaborare și, dacă nu sunteți preocupați, o să dați curs ofertei și de aici normal că or să vină bani.


LEU

E bine să vă îngrijiți de sănătate, mai ales dacă sunt ceva semne care să vă îngrijoreze şi să vă recăpătaţi forța atât fizică, cât şi psihică şi să vă bucuraţi de succese.

Vin bani de la serviciu, dar se poate şi din sursele particulare c-aţi tot muncit.

O veste bună, o invitație în oraș, poate și prin țară, pe undeva și o să vă deconectați dacă o să plecați în plimbare de vineri încolo.


 FECIOARĂ

O să puteţi legaliza nişte acte, să vă bucuraţi de accesul la un nou job, la o funcţie, la nişte lucruri care vă erau interzise şi dintr-o dată se luminează totul.

Se poate să primiţi un cadou, sau o invitaţie la un spectacol, ori poate la o cafea, la plimbare în parc.

O să dați zor să puneți casa la punct, că poate aveți musafiri în weekend, de sărbători și e ceva muncă pe aici, pe acasă.


 BALANŢA

O să duceţi la alt nivel comunicarea cu cei din jur şi o să vă fie o bună conlucrare la treabă şi, în general, ca toate activităţile care v-adună împreună.

E cineva care vă face curte şi nu se lasă până nu vă convinge să faceţi echipă la bine şi la rău și, dacă n-aveţi pe nimeni, vă gândiţi.

Are loc acea întâlnire programată cu ceva timp în urmă și pe care ați tot amânat-o, dar nu mai merge, așa că omul respectiv așteaptă un răspuns de la voi.


SCORPION

Întrevedere cu cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine pentru că spera s-aveţi o relaţie, dar sunteţi prea pretenţioşi ca să vă puteţi hotărî pe loc, aşa încât o să vă mai gândiţi.

O să vă daţi întâlnire cu cineva care vă poate ajuta într-o chestiune de viaţa personală și o să vă eliberaţi de nişte greutăţi.

Poate vine în sfârșit acea persoană pe care o așteptați de multă vreme și o să faceți față emoțiilor. Nu vă faceți griji.


SĂGETĂTOR

O să fie o răscolire la contul bancar c-o s-aveţi de cumpărat diverse lucruri pentru casa, ai voştri, poate plecaţi undeva şi faceţi o aprovizionare en gros.

În continuare o să fie mult de muncă la serviciu și o să daţi zor să fiţi la zi cu toate obligaţiile pentru că vreţi să începeţi o viaţă nouă.

O reușită cu grupul de colegi, prieteni. Sunt diverse activități pe care le veți face în particular ca să dați refresh total vieții voastre.


CAPRICORN

O să vă echilibrați și voi din punct de vedere sentimental şi vă pregătiţi de sărbători, poate plecaţi o zi, două, pe undeva ca să vă refaceţi starea de spirit.

Poate faceţi comandă de lucruri utile pentru interiorul locuinţei şi o să fie toţi ai voştri mulţumiţi.

O să vă bucurați de niște privilegii și să nu ratați ocazia să le cereți și alte lucruri șefilor, pentru că meritați cu vârf și îndesat.


 VĂRSĂTOR

Poate plecaţi pe undeva la plimbare de Paşte, câteva zile, ca să mai uitaţi de griji, c-aţi atins un prag de oboseală psihică şi e nevoie să schimbaţi aerul, peisajul.

O s-aveţi baftă la examene, la interviuri, vi se deschid noi perspective în sfera profesională, în carieră.

Vă reușesc inițiativele de grup. Poate plecați într-o excursie la sfârșit de săptămână și o să relaționați cu lume nouă, dar și cu vechii prieteni. Totul e să vă puneți pe organizare.


 PEŞTI

Se poate să luaţi nişte bani din colaborări şi s-aveţi cu ce să vă mişcaţi în zilele libere, sau să-i trimiteţi măcar pe copii undeva, să se bucure de libertate.

Se poate să mai cheltuiţi nişte bani cu casa şi să faceţi alte modificări pe care vi le doreaţi mai demult, că tot vine Paştele.

Poate vi se aprobă un împrumut și o să vă puteți lua o casă ori s-o mobilați, s-o consolidați, că sunt o groază de lucruri de făcut.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel