Horoscop. 3 zodii dau lovitura în luna aprilie: BANI, DRAGOSTE și CARIERĂ

Data publicării:
 Horoscop. FOTO Unsplash.com/ autor bruce mars
Descriere foto: Horoscop. FOTO Unsplash.com/ autor bruce mars

Aceste 3 zodii sunt norocoasele lunii aprilie. Astrele sunt de partea lor și le ajută să obțină tot ce doresc. 

Berbec: 

Pentru că sezonul Berbec va continua pe parcursul primei jumătăți a lunii aprilie, energia este la cote maxime și vă ajută să continuați să vă implicați în proiecte noi, dar și să le duceți la capăt pe cele vechi. Această energie crescută se va diminua puțin pe 19 aprilie, când soarele se mută în semnul fix de pământ al Taurului, luminând casa a doua, cea a banilori, a valorilor și a bunurilor. Zona finanțelor vă va acapara întreaga lună și veți avea parte de oportunități care să vă sporească veniturile. 


Taur: 

Taurii au noroc în dragoste în aprilie. Pe 14 aprilie,  pe măsură ce Venus se mută în prima ta casă, dragostea începe să plutească în aer. Soarele va urma pe 19 aprilie, subliniindu-vă expresia de sine și ambițiile. Acesta este timpul să faceți lucrurile să meargă într-un mod constant și relaxat, fără nerăbdare, cum este în sezonul Berbecului. Permiteți-vă să vă relaxați în acest nou sezon stabilizator, cu o perspectivă deschisă, deoarece se anunță schimbări majore pe 24 aprilie, când Mercur și Uranus se alătură în Taur. 


Scorpion: 

Sezonul Berbecului a fost despre ordine în activitățile zilnice, iar o mare parte din noul an astrologic a fost despre curățenia de primăvară. Când Venus se mută în Taur pe 14 aprilie, timpul și atenția dvs.  trece la relații personale și parteneriate, cerându-vă să vă faceți timp pentru a le dezvolta. Rolul tău în relații poate fi subliniat în mod special odată ce soarele mutat în Taur pe 19 aprilie și ar putea exista relații romantice care să înflorească .Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel