Horoscop 3 iunie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care se bucură de o victorie financiară

Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Horoscop zilnic - sâmbătă, 3 iunie 2023. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Horoscopul zilnic, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTv. Celebrul astrolog ne îndeamnă la mișcare, sinceritate și voie bună. Vibrația zilei este 3, iar „lecția” noastră este să profităm la maximul de timpul liber, de energia pozitivă și de prietenii din jur.

 

 BERBEC


Poate vă duceţi la o sindrofie şi o să faceţi cunoştinţă cu cineva care va fi trup şi suflet alături, pentru că se va regăsi în felul vostru de a fi.

 TAUR


Vă aflați într-o stare bună și reușiți să-i motivați pe cei din jurul vostru. Atenție, nu vă expuneți la riscuri. Siguranța este cea mai bună.

GEMENI


Apare cineva care a lipsit o vreme din viaţa voastră şi o să-ncerce să vă convingă că s-a schimbat şi restul depinde doar de voi dacă o să vreţi să continuaţi relaţia.


 RAC


O să dispuneţi de nişte bani cu care să vă duceţi la plimbare, poate le faceţi o vizita unor rude care locuiesc în alt oraş şi o să prindă bine, sufleteşte, întâlnirea.


LEU


Aveţi nevoie de mişcare, să faceţi lucruri pe care nu le-aţi mai făcut pân-acum şi veţi avea şi un anturaj cu care să vă combinaţi pe un teren de sport, sau ca să plecaţi în excursie.


FECIOARĂ


Poate toată lumea vă invită pe undeva şi dacă ar fi după voi o să vreţi să vă vedeţi cu toţi, dar o să ţineţi cont de timp şi de bani, dacă sunt prin ţară mulţi dintre ei.


BALANŢA


O să vă acordaţi şi vouă un respiro, poate vă-ntâlniţi cu prietenii şi vă duceţi pe la târguri, pe la evenimente ca să lăsaţi în urma stresul, oboseala psihică.

 

SCORPION


Vouă vi se face curte şi o să vă lăsaţi cuceriţi dacă n-aveţi companion de viaţă şi poate urma o relaţie care să vă împlinească sufleteşte, şi să vă căsătoriţi.


 SĂGETĂTOR


E rost de plimbare oriunde vă doriţi, cu trenul, cu avionul, o să deplasaţi uşor fără să staţi prea mult pe gânduri, că sunteţi mari amatori de călătorii.


 CAPRICORN


Se aşteaptă un semn de viaţă de la voi ca s-o porniţi spre o destinaţie anume, poate are loc o întâlnire importantă, de care depinde viitorul vostru în doi.


VĂRSĂTOR


Se insistă să plecaţi cu grupul la malul mării, la munte, pare să fie o alegere turistică preferată şi de dragul tuturor o să vă duceţi, fără să protestaţi


PEŞTI
Poate o să le daţi o mână de ajutor unor persoane care se află într-un impas, dar vă rămâne timp şi pentru voi, să faceţi o plimbare, să vă duceţi la un spectacol.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel