Horoscop 3-9 octombrie 2022. Vești bune și rele pentru Gemeni, Berbec, Taur, Leu, Rac, Balanță, Scorpion. Să mai aștepte cu demisia Săgetătorul!

Data publicării:
Daniela Simulescu, Astrolog DC News/ Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, Astrolog DC News/ Astrosens

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul săptămânii 3-9 octombrie pentru fiecare zodie în parte. 

Berbec zodie/ascendent

Nu o să vă simțiți în pielea voastră, zilele care urmează. Ceilalți trag de voi. Încercați să împăcați și capra și varza, dar nu o să vă iasă. Depindeți de oameni. Drumuri amânate, rezervări, programări anulate. Grijă la chestiuni administrative și financiare. Risc mare de cheltuieli. 

Taur zodie/ascendent

Modul în care lucrați, în care vă agitați, stresați... v-aș recomanda să căutați calea mai ușoară. Acordați un plus de atenție discuțiilor cu cei mici. 

Gemeni zodie/ascendent

O să aveți impresia că cei de la locul de muncă au ceva cu voi. De fapt, voi aveți anumite supărări. Dacă voi sunteți echilibrați, nu o să vă enerveze nimeni. Spre final de săptămână, vă reașezați. Planurile de viitor vor fi date peste cap.

Rac zodie/ascendent

Care este următorul vostru pas? Mulți s-ar putea să luați decizii care vor supăra. Detașați-vă emoțional de partea profesională. Reajustați. Sunteți într-o alergătură permanentă, aveți așteptări mari. 

Leu zodie/ascendent

Oamenii nu reacționează așa cum vreți voi. Mercur își oprește retrogradarea. Călătoriți, studiați, mergeți la evenimente, plimbări cu prietenii. Nu puneți presiune pe voi, în schimb lăsați-vă să trăiți. 

Fecioară zodie/ascendent

Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul vostru. Parcă oamenii par mai serioși în jurul vostru și voi sunteți mai așezați. În săptămâna 3 - 9 octombrie, cu cât vreți voi să luați deciziile, cu atât veți greși. Luna Plină se petrece pe axa 2 - 8 pe casele financiare. Undeva, va trebui să faceți unele cheltuieli prin care vă veți simți neputincios, slăbit, epuizat. Banii, chiar dacă ați fi vrut să faceți altceva cu ei, cumva și-au găsit altă destinație. Aveți mare grijă la discuțiile cu șefii. Nu faceți ceva până nu v-au dat acordul. 

Balanță zodie/ascendent

Luna Plină de duminică nu-mi place în harta voastră. Pot fi mai multe situații. Poate că un partener se decide să facă vreo boacănă. Mulți vor lua decizii radicale din punct de vedere relațional. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience