Horoscop. 29 august - 4 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop săptămânal: 29 august - 4 septembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Vei da totul în această săptămână și vei fi apreciat pentru eforturile tale. Săptămâna aceasta îți oferă atât de multă iubire și sprijin, iar lucrul amuzant este că tu ai fost cel care a simțit că trebuie să iubești și să sprijini pe cineva din viața ta. Pe măsură ce săptămâna avansează, vei vedea cât de adorat ești de cineva din familia ta. Te va face să zâmbești cu gura până la urechi și te vei simți atât de mulțumit încât cu greu te vei gândi că mai există probleme pe lume, chiar deloc.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Chiar trebuie să te gândești să îți găsești un alt loc de muncă, pentru că acesta pare să fie pe ducă. Oh, nu ești nici măcar puțin luat în considerare ca fiind cineva pe care l-ar lăsa să plece, iar asta este întreaga problemă, chiar aici; ești atât de valoros și vital pentru locul de muncă, încât ai devenit persoana care ajunge să facă mai mult decât îi revine. Nu mai cumperi prețiozitatea; ai nevoie de timp liber, sau de mai puțin timp acolo. 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Săptămâna aceasta te face să cheltuiești cu frivolitate bani pe lucruri de care nu ai nevoie. Dar, din nou, când a jucat vreodată "nevoia" un rol în cheltuielile tale? Niciodată. Îți satisfaci capriciile ș cumperi tot ce vrei, atunci când îți permiți. Săptămâna aceasta NU îți poți permite ceva ce îți dorești, dar îl achiziționezi oricum, pentru că, ei bine, așa funcționează în lumea ta, Gemeni. 

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Ai avut cam destui oameni care s-au îndoit de tine și de abilitățile tale și, deși de cele mai multe ori îi lași să treacă cu vederea, săptămâna aceasta te va face să lupți cu cei mai buni dintre ei. Nu ești pregătit pentru acest joc, în care ești dat la o parte pentru că cineva nu prea crede că te poți "descurca". Ei bine, puteți, veți reuși, iar pentru a face acest lucru, trebuie să vă împingeți la propriu drumul spre vârful acestei grămezi. Veți obține ceea ce aveți nevoie, dar va trebui să vă călcați în picioare pentru a obține atenția de care aveți nevoie.

 

Leo
(23 iulie - 22 august)


Banii sunt tema săptămânii pentru tine și, deși poate fi vorba despre economisirea lor, este, de asemenea, foarte orientată spre câștigarea lor. Săptămâna aceasta îți dorești să faci lucruri mari. Ești foarte lucid în această perioadă; știi că "lucrurile mari" nu apar ca prin minune dacă nu ai banii necesari pentru a face magia. Ești realist și cu picioarele pe pământ în această săptămână și, având în vedere că scopul tău este un succes, nu ai cum să nu obții exact ceea ce îți dorești.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ai tendința de a te îndoi de tine însuți cu fiecare ocazie pe care o ai și știi că nu este un mod bun de a trăi. Încerci să crezi în tine, dar întotdeauna lași ceva să-ți stea în cale. Pe parcursul acestei săptămâni, vei vedea că s-ar putea să fii în linie pentru o promovare; banii se îndreaptă cu siguranță spre tine. Ceea ce trebuie să faci este să rămâi deschis și să crezi că meriți acest upgrade. Banii vin la tine, în această săptămână, Fecioară. Cunoaște-o, asumă-ți-o și acceptă că acesta este un lucru bun.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să nu faci ceea ce trebuie față de cineva din viața ta, săptămâna aceasta, Balanță. De fapt, s-ar putea ca în mod conștient să faci rău reputației cuiva și, deși știi că faci acest lucru, de asemenea, nu-ți pasă. Consecințele nu sunt mare lucru pentru tine, deoarece simți că ești aici pentru a face ceea ce vrei și nu trebuie să te gândești la alții. Săptămâna ta este dedicată să faci pe altcineva să se simtă mic, nesemnificativ și de unică folosință. Hei, e conștiința ta. Dacă te poți simți bine în această privință, atunci așa să fie.

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta te va face să lupți în bătăliile altora, doar ca să nu se omoare toți între ei. Pare o chestie de familie, la cum sunt structurate problemele. Ții la acești oameni și nu vrei ca ei să sufere, dar se pare că au scăpat de sub controlul tău și au intrat în ringul de box. S-ar putea să trebuiască să te îndepărtezi, deoarece detașarea ar putea fi cel mai bun pariu al tău în această săptămână. Cu cât te implici mai mult, cu atât mai rău va fi pentru tine. Cunoaște acest lucru și acționează în consecință.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Deși nu ai putea spune că este o săptămână "fără iubire", este mai mult ca sigur o săptămână importantă pentru tine, în care trebuie să iei decizii pentru și cu oamenii pe care îi iubești. Trebuie să îți păstrezi mintea limpede în această perioadă, deoarece oamenii depind de tine și de abilitățile tale de a lua decizii. Nu vor exista îmbrățișări de aprobare sau mari manifestări de recunoștință care să se îndrepte spre tine; muncești pentru binele familiei tale și nu te aștepți la niciun fel de laudă pentru că faci asta. Ești bine iubit, dar ești și respectat.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Aceasta este o săptămână importantă pentru tine, Capricorn, deoarece se pare că ai decis în sfârșit să pui capăt la ceva în viața ta... definitiv. Mai mult ca sigur este vorba despre o persoană, probabil un iubit sau un partener. Zilele de vin și trandafiri s-au terminat, iar singurul lucru care rămâne este tensiunea, resentimentele și intoleranța față de această persoană. Iar ei se simt și mai rău în ceea ce te privește, dar ei nu sunt tu și nu vor face nimic în privința asta. Iată unde săptămâna aceasta devine foarte importantă pentru tine, deoarece vei acționa în urma cuvintelor tale.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămânile care au precedat-o pe aceasta au fost obositoare și sfâșietoare. Ai nevoie de o schimbare, iar aceasta trebuie să fie frivolă și jucăușă. Pur și simplu nu mai poți tolera încă o zi de seriozitate. Vei face tot ce este nevoie pentru a ieși din starea de spirit amuzantă cu care te-au lăsat ultimele săptămâni. Vei reuși acest lucru și chiar mai mult: vei avea parteneri amuzanți cu care să îți împarți săptămâna. "Succesul" ușor de trăit este în stelele tale.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Din când în când, îți place să te strecori în întuneric și să joci rolul de persoană 'vrăjitoare'. Săptămâna aceasta te lași pradă chemării nocturne a Lunii. Te simți puternică în acest tip de atitudine, iar cei din viața ta au ajuns să știe că, pe alocuri, devii mistic și magic. Aceasta este săptămâna în care cumperi lumânări, salvie, tămâie și cristale. Și de ce nu? Așa ești tu. Păcat de cine se îndoiește de tine în glorioasa ta stare magică.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel