Horoscop 29 august – 4 septembrie 2022. Neti Sandu: Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Facebook
Descriere foto: Neti Sandu, foto Facebook

Horoscop săptămânal 29 august – 4 septembrie 2022, cu Neti Sandu. 

Neti Sandu vine cu previziunile astrologice pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022. 

BERBEC 

 E posibil să primiți niște bani în plus, poate vi se plătesc niște ore suplimentare și poate vă găsiți și în continuare ceva de făcut ca să aveți bani de buzunar.

TAUR 

E posibil să vă tenteze cineva cu un alt job care să vă convină. Să aveți curaj să vă mutați de la un loc la altul – că aveți încredere în voi.

GEMENI 

Vi se propune un proiect de anvergură, și o să fie incitant, pentru că aveți resurse interioare pe care vreți să le scoateți la suprafață - să faceți lucruri de calitate.

 RAC 

Sunteți pe punctul de a vă muta, unii dintre voi. Mai sunt mici retușuri, de cumpărat mobilă și alte acareturi, sau aveți doar de făcut unele reparații, o zugrăveală.

LEU 

Se-adună bani în cont, mai vin și alte contracte care vă pot asigura banii de care-aveți nevoie pentru rate, facturi și taxele scolare.

FECIOARĂ

O să vă asociați cu niște oameni ca să puneți pe roate o afacere, să vină de-aici niște bani, că aveți multe de cumpărat și vreți să le oferiți totul alor voștri.

BALANȚĂ 

Se poate să primiți acei bani pe care-i așteptați de multă vreme, și o să puteți face o rezervare pentru week-end, să plecați pe undeva într-o minivacanță.

SCORPION 

O să puneți umărul la tot felul de proiecte și o să vă croiți alt drum, o să fie o deschidere spre alt orizont profesional.

SĂGETĂTOR

E momentul să puneți punctul pe „i” într-o chestiune care ține de viața personală, și relația de cuplu o să aibă de câștigat - fiecare mai lasă de la el.

CAPRICORN 

O să puneți la bătaie un buget mai consistent ca să redecorați interiorul, poate le amenajați copiilor un spațiu de studiu sau de joacă, faceți niște schimbări pe-acasă.

VĂRSĂTOR 

Întrevedere cu cineva care vrea să vă convingă să-i acordați o șansă, chiar dacă a greșit. Lucrurile se pot îndrepta și merită să-ncercați.


PEȘTI 

Veștile sunt amestecate, dar o să primiți și confirmări, un accept, că puteți începe un proiect care să vă propulseze în carieră, potrivit ȘtirilePROTV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel