Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru următoarea săptămână, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Luna din Săgetător vă vrea cu dor de ducă. În carieră, gândul zboară ca o nălucă: muze sau idei geniale? Aici e aici, pentru că se spune că atunci când vreți să fiți creativi, când vă doriți ceva ca și produs final, e bine să fiți inspirați de ceva. Prin urmare, gândul zboară ca o nălucă. Se spune că în Univers există tot felul de canale, de culoare de comunicare.

Taur

Ne pregătim de nunta cosmică. Dragostea va fi prioritară la voi, câștiguri la cei cu invenții omologate. Nu veți avea parte neapărat câștiguri palpabile. Câștigurile sau beneficiile se pot transforma, în timp, în ceva palpabil.

Gemeni

Revenirea în mers direct a lui Mercur e pozitivă pentru voi. Vă veți simți mai în elementul vostru, ca mobilitate. Acest lucru este de subliniat pentru persoanele cu o anumită labilitate, pentru că vor plânge de faptul că nu pot să își susțină cauza sau nu pot să îi convingă pe cei din jur pentru beneficiul lor direct, concret. Vor apărea tot felul de oportunități socio-profesionale numai la persoanele active.

Rac

Luna din Scorpion activează sensibilitatea voastră, dar și complexele care țin de psihic, de partea astro-mitologică cum este mitul lui Oedip și al Electrei. Există o relație specială cu mama, iar fetele pot avea o relație specială cu tații. Zodiacul este împărțit în două.

Leu

O să faceți casa lună, o primeniți de sărbătoare. Gând la gând cu bucurie căci urmează Paștele ortodox. Dorim să ne purificăm casa și e un lucru benefic. Unii vor face în așa fel încât să se ocupe și de purificarea interioară. Cei care au o credință aparte au făcut lucrul acesta ca la carte.

Fecioară

Purificați-vă corpul și casa, căci corpul este considerat un templu, acum mai mult ca niciodată. Fecioarele au o sensibilitate aparte, acumulează mai ușor toxine în organism. De aceea, se spune că multe Fecioare au tendința să devină vegetariene. Prin urmare, perioada aceasta este considerată a fi funcțională. Fecioarele cu blocaje pe organism trebuie să facă în așa fel încât să le elimine. Chestiuni mărunte și mocnite vă pot afecta organismul și, de ce nu, subsidiar viața, destinul.

Te-ar putea interesa și: Marte în Berbec, din 30 aprilie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Balanță

Își caută liniștea, pacea, echilibrul. Dar se spune că înainte de a ajunge în zona zen, trebuie să înțeleagă anumite mesaje. Unele se primenesc pentru o călătorie terestră, altele pentru o călătorie inițiatică cu Mercur direct și Pluto retrograd în Vărsător. Este o săptămână în care vă doriți fie să călătoriți terestru, clasic, fie veți avea musafiri și vă pregătiți pentru ei. Alte Balanțe văd călătoria ca pe ceva inițiatic, fie o lectură cu un mesaj aparte, altele vor să apară la televizor sau se vor informa de pe internet. Au nevoie de informații linișitoare, lămuritoare, melodioase.

Scorpion

Vă pregătiți să vă uniți cu „cerul”.  Spiritul trebuie să devină curat ca lacrima, spre reflexie. Există o distincție între suflet, spirit și trup pentru că este o săptămână cu amprentă spirituală la voi. Reflexia este o parte a deschiderii spirituale pentru săptămâna care vine. Pluto retrograd în Vărsător dă amprenta, fiind unul din patronii Scorpionului în aspect de cuadratură, adică de cruce.

Săgetător

Luna albă cere curățenie trupească, deci e temă de meditație pentru aventurieri. Cere conștiință curată ca pentru judecată!

Capricorn

Alergătură, e o săptămână în care alergați dintr-un capăt în altul și nu mai prididiți. Vreți să împăcați clar capra și varza, atenție, unora chiar o să le iasă. Este vorba atât de casă, familie, carieră, colaborări, zona în care trebuie să găsești ceva, să cumperi ceva, să oferi anumite ofrande.

Vărsător

Pluto retrograd din 1-2 mai vă aduce într-o altă dimensiune. Veți avea trăiri unice, experiențe nemaitrăite, profund spirituale pentru spiritele superioare. Deci este o săptămână cu marcaj și amprentă aparte.

Pești

Cuvântul cheie al săptămânii este căutări. Căutați ceva de natură subtilă, ce ține de trecerile și de punțile care s-au creionat după anul 2012.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel