Horoscop 26 aprilie 2024. Daniela Simulescu, vești bune pentru o zodie / video

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Ce zi ne așteaptă astăzi, 26 aprilie 2024? Aflăm de la Daniela Simulescu.

Berbecii sunt invitați să nu insiste prea mult pe un proiect care întârzie. „Poate nu este momentul”, a zis Daniela Simulescu.

 

În ceea ce privește Taurii, Venus se pregătește de o schimbare care le va prii, însă până atunci apare nevoia constantă de a fi mai retrași.  

 

Gemenii sunt sfătuiți să nu se implice prea mult în proiectele cu gălăgie și haosul. Chiar dacă sunt inevitabile, până la urmă tu trebuie să decizi care le va fi volumul. 

 

Daniela Simulescu spune că Racii vor fi luați prin surprindere de acest final de săptămână. De ce? Pentru că apar multe ajustări care le dau planurile inițiale peste cap. Sfatul zilei? Nu te grăbi cu nimic. 

 

„Preocupările referitoare la zona financiară te urmăresc oriunde și oricând. Trebuie să îți dai seama că nu ajută la nimic”, a zis Daniela Simulescu despre Leu.

 

„Sentimentul de confuzie este unul destul de neplăcut pentru tine. Tu încerci să fii cât de cât sigur, dar partenerul nu este”, este previziunea despre Fecioară.

 

„Venus se pregătește să iasă din casa relațiilor. Astrele te invită să rezervi mai mult timp pentru activitățile cu partenerul”, a zis Daniela Simulescu despre Balanță.

 

Scorpionii trebuie să știe că în zilele acestea, vor fi destul de influențabili. Recomandarea este să stea cât mai departe de oamenii care nu sunt de încredere. 

 

Pentru Săgetători... finalul săptămânii nu este chiar roz. Sunt multe fluctuații care îi consumă. 

 

Capricornii trebuie să știe că astrele favorizează zona comunicării și a mentalului. Vor beneficia de o empatie crescută. Și vor fi destul de creativi. 

 

„Astrele îți recomandă să nu îți încarci mintea cu tot felul de informații utile. Timpul tău este prețios deci nu îl consuma aiurea”, a zis Daniela Simulescu despre Vărsător.

 

Cât despre Pești, finalul săptămânii aduce multe încurcături și răzgândiri. Apropierea lui Marte de Neptun va fi responsabilă și de un plus de neîncredere. 

 

Horoscopul pe larg poate fi urmărit de la ora 09.00:

 

 

 

VEZI ȘI: Răsturnare de situație în cazul lui Marilu Dobrescu: "Pot face copii, sunt complet fertilă":

https://www.spectacola.ro/rasturnare-de-situatie-in-cazul-lui-marilu-dobrescu-pot-face-copii-sunt-complet-fertila_38766.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel