Horoscop 25 - 31 martie 2024, cu Daniela Simulescu. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

Berbec

Mulți dintre voi s-ar putea să aveți surprize față de parteneriatele în care sunteți implicați, fie cele personale, fie cele profesionale. Unele mai pot merge, altele nu. Poate aveți tendința pe moment să ziceți că vreți să faceți un compromis, dar nu o să se mai poată. Trebuie să vă dați seama ce mai merge și ce nu, pentru că pe unii oameni poate nu-i mai lăsați la fel de mult în viețile voastre.

Negocierile financiare sunt, de asemenea, foarte importante. Nimic nu decurge așa cum v-ați fi așteptat. Trebuie să acceptăm că viața nu e așa cum ne dorim tot timpul. Cu cât acceptăm mai repede, cu atât viața ne va fi mai pe plac și mai liniară. Totodată, opoziția dintre Marte, guvernatorul vostru, și Juno din casa a VI-a vă roagă să stai departe de bârfe și neînțelegeri cu colegii.

Taur

S-ar putea ca unele dispute cu colegii să fie mai exagerate decât de obicei și este posibil să aveți tendința de a aduce reproșuri și a face acuzații fără a avea argumente. Este recomandat să puneți totul pe hârtie. Orice exces de zel nu este bun săptămâna viitoare sau orice tentativă de a-i face pe ceilalți să creadă varianta voastră vă duce la un eșec. Recomandarea este să aveți grijă și de sănătate.

Gemeni

Relațiile cu copiii s-ar putea să fie puțin mai complicate, dar nu neapărat din cauza lor, cu pentru că voi aveți planurile voastre, ei au tot felul de activități, nu reușiți să vă întâlniți și cum Mercur, guvernatorul vostru, se apropie de retrogradare va fi destul de greu să găsiți un numitor comun și nu doar cu copiii, ci și cu persoanele iubite.

De asemenea, vor fi tot felul de momente în carieră care vi se par copleșitoare, grele și trebuie să vă responsabilizați. Nu este o perioadă minunată din acest punct de vedere, ci mai degrabă trebuie să stați mai mult în tăcere.

Rac

Unele situații legate de familie sunt supărătoare pentru că apar multe amânări. Cu Mercur în casa a X-a care se apropie de retrogradare, cariera vă solicită mai mult. Familia vă trage de mânecă să fiți mai prezenți, mai implicați și trebuie să îi împăcați pe toți. Acesta este unul dintre motivele principale ale săptămânii ce urmează, pentru că trebuie să-i împăcați pe cei din jur, toți trag de voi, iar voi nu știți în câte bucăți să vă mai rupeți.

De asemenea, pentru cei care vor să facă o schimbare pe plan profesional, acesta nu este momentul să săriți în gol, ci mai degrabă e momentul să verificați golul respectiv, să nu fiți inconștienți. Evitați inconștiența!

Leu

Schimb de informații. Nu stați doar în capul vostru, în cărți sau pe Facebook și TikTok, ci interacționați. Preferabil este să interacționați față în față, pe viu. Vorbiți cu oamenii. Unele dintre vorbele lor nu vă vor plăcea, dar important este să nu o luați personal. Folosiți din cunoașterea lor tot ce se poate. Este o săptămână bună pentru drumuri, călătorii, documente, acte, examene și proiecte. De asemenea, mare atenția la relațiile cu instituțiile financiare.

Fecioară

Relațiile în care vă aflați nu vor fi lapte și miere. Dacă sunteți singuri veți avea tendința de a grăbi un parteneriat doar de dragul de a fi într-o relație, nu e bine nici așa. Răbdarea pe plan personal este cea mai importantă. De asemenea, s-ar putea să vă treziți cu o cheltuială sau cu o dorință că vreți să vă cumpărați ceva, să faceți o investiție. Toate aceste achiziții îi vor șoca pe ceilalți. 

Te-ar putea interesa și: Topul celor mai fericite zodii. Mihai Voropchievici: „Este una dintre cele mai pozitive și optimiste semne zodiacale”

Balanță

Aveți multe stări săptămâna ce urmează, de cele mai multe ori contradictorii. Recomandarea este să nu fugiți de confruntare, de negocieri, compromisuri și să nu pariați totul din prima, ci să învățați să ajustați un buton de dozaj, ca să știți când vă consumați și când nu. Toate privirile vor fi asupra voastră, deși în ultima perioadă v-ați simțit ignorați. De asemenea, relațiile cu colegii trebuie să fie detașate săptămâna ce urmează. Stați departe de bârfe și de un comportament pasiv-agresiv în ceea ce privește mediul de lucru.

Scorpion

Nu vă regăsiți ușor săptămâna ce urmează. Trebuie să vă odihniți și să vă relaxați. Dacă știți că la serviciu este stres faceți tot posibilul ca acasă să nu mai fie stres. De asemenea, mare grijă cu sănătatea.

Săgetător

Relațiile familiale sunt foarte complicate. Apar tot felul de invidii, apar bârfe, idei preconcepute și judecăți. Sunt la tot pasul. Recomandarea este să stați departe. Dacă alții vă judecă, atunci fiți voi mai diferiți și nu faceți la fel sau dacă alții vă reproșează ceva nu stați să le găsiți și lor ceva. Stați în banca voastră și procesați-vă furia, că e mult mai bine așa.

Capricorn

S-ar putea să existe schimbări de statut socio-profesional. Este o săptămână foarte importantă să vă definiți ceea ce vreți să fiți în ochii celorlalți, cum vreți să fiți văzuți. De asemenea, pot exista foarte multe probleme în comunicare, mai ales cu persoanele dragi. Recomandarea este să verificați, de exemplu dacă aveți un eveniment. 

Vărsător

Mare grijă la promisiunile financiare, la contractele încheiate și la negocieri, pentru că cineva se va simți trădat. Încercați să fiți cât mai corecți. Faceți tot posibilul să nu vă considerați superiori. De cele mai multe ori este doar în capul vostru, iar roate se întoarce în cazul vostru și nu e de bine. De asemenea, săptămâna următoare este foarte bună pentru călătorii, studii și examene.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 25 - 31 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va reuși tot ce își propune: „Reușita va fi excepțională”

Pești

Este un moment foarte bun să fiți mai îndrăzneți, mai curajoși și mai încrezători în propria persoană. Faceți o separare între ce e în capul vostru și ce este în realitate, dar dacă aveți un vis nu-l țineți în capul vostru. Luptați pentru el zilele acestea. S-ar putea să găsiți oameni care să vă sprijine. De asemenea, săptămâna ce urmează trebuie să vă dați valoare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel