Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Data publicării:
Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse
Descriere foto: Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 24-30 iunie.

Berbec

Trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore, cât de curând, chiar de la începutul săptămânii respective.

 

Taur

E prevenit că va susține o mică bătălie, dar toată lumea îl sfătuiește că nu trebuie să fie îngrijorat deoarece acea mică bătălie îi va aduce câștig în mod sigur. Tot în mod sigur, câștig i se aduce și fără bătălie.

 

Gemeni

Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un soi de renaștere sau recunoaștere în planul disponibilităților fizice, psihice și financiare.

 

Rac

Urmează o lovitură benefică, se va produce un salt calitativ rapid în existența voastră în perioada 24-30 iunie. 

 

Leu

Pentru Lei, săptămâna următoare aduce o rună importantă - câștigați pe toate planurile. Să fiți siguri. Nu vă faceți niciun fel de problemă.

 

Fecioară

Fecioara e pe punctul de a se muta din casă sau serviciu. În orice caz, în săptămâna următoare veți acționa favorabil pentru voi, într-o problemă care la momentul respectiv vă preocupă.

 

Balanță

Balanța e asigurată că va primi vești bune săptămâna următoare. S-ar putea să primiți un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă. De ce nu ne bucurăm? Ne bucurăm.

 

Scorpion

Sunteți sfătuiți să lăsați la o parte sau să dați deoparte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună, începând cu săptămâna 24-30 iunie.

 

Săgetător

A avut 2 săptămâni consecutive grele, complicate, anevoioase. Runa îi atenționează că e cazul să abordeze altfel problemele care îi interesează, deci să schimbați tactica.

 

Capricorn

Este sfătuit să aibă răbdare, iar el are răbdare. Al doilea sfat este să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru Capricornii care știu să aștepte.

 

Vărsător

Are o săptămâna mai problematică. Are nevoie să-și întărească forța, puterea, să fie curajos și rezistent deoarece este o săptămână cu multe încercări pentru ei.

 

Pești

Sunt atenționați să rămână în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante, acasă și curând. Asta înseamnă 24-25 iunie. Fiți pregătiți pentru această săptămână foarte importantă pentru voi.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel