Horoscop. 23 iulie: Venus retrogradă în Leu. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Duminică, Venus își va începe retrogradarea în semnul Leului, care va dura până la 4 septembrie. Însă, efectele pot continua până la 9 octombrie. Descoperă previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

Retrogradarea lui Venus va da peste cap planurilor multor nativi. Și nu neapărat în ceea ce privește zona amoroasă, după cum ne atrag astrele atenția în primul rând. Ci pe plan financiar. Și aici, lucrurile se complică. Aș putea spune că până pe 4 septembrie, când Venus va deveni directă, vom conștientiza pe bune că stilul nostru de viață costă.

Și atenție, cel pe care îl aveam și acum câțiva ani. Care nu ne punea atâtea probleme. Care era unul rezonabil. Pe lângă creșterile de prețuri, apar și alte cheltuieli serioase. Distracția costă! Adică, da, vor fi persoane care își permit extravaganțe și care se vor da în stambă, însă majoritatea va fi obligată să își revizuiască strategia financiară. Și uite așa, vara aceasta nu prea vrea să ne relaxăm. Cel puțin din punct de vedere astrologic.

Citește întreaga știre pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel