Horoscop - 23 decembrie. Ultima Lună Nouă din 2022. Influența pentru fiecare zodie/ascendent

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop Luna Nouă în Capricorn. Este o zi minunată în care să ne setăm intențiile pentru anul 2023!


Pe 23 decembrie, este cea mai potrivită zi ca să-ți creezi rezoluțiile pentru anul 2023, așa că asigură-te că îți faci timp pentru asta, chiar și preț de 5 minute. Setează-ți intențiile, înregistrează-ți rezoluțiile, însă găsește un echilibru și nu exagera. Luna Nouă în Capricorn dorește să facem lucrurile responsabil, matur și cu mai multă discreție.

Vă propun un exercițiu. Dați timpul înapoi în decembrie 2019 și aduceți-vă aminte planurile pe care le aveați în minte pentru 2020. Rezoluțiile. Dorințele. Știm cu toții ce s-a întâmplat în 2020. 2021 a fost un al tranziției. 2022 un an al vindecării și al jocului de-a alba neagra. 2023 se anunță a fi anul în care renunțăm la victimizare/resemnare și ne ducem către acceptare. 

Și cum pe 31 decembrie avem Mercur și Marte retrograde, astrele nu ne vor ajuta în ceea ce privește rezoluțiile pentru noul an. Așa că vă invit ca astăzi, cu ocazia Lunii Noi din Capricorn, să vă setați intențiile pentru următoare douăsprezece luni. Și cum conjuncția Soare-Lună se află exact la primul grad al Capricornului, putem spune că vom avea parte de un nou start. Poate reușim să facem ce am așteptat de atâta timp. În plus, careul cu Jupiter va crea excesul de zel necesar să ieșim din letargie și să fim mai conștienți de propria putere. 

Berbec

Astrele te invită să te gândești la metodele care să te ajute să crești din punct de vedere profesional. În 2023, va trebui să înveți să îți valorifici timpul și să îți investești energia într-un mod mai inteligent. Astfel încât să mai crești un nivel sau să îți găsești cariera care să te împlinească. 

Taur

Gândește-te la evoluția personală! La călătoriile pe care vrei să le faci, dacă vrei să te muți sau nu, dacă vrei să te înscrii la o nouă formă de învățământ. De asemenea, poate este nevoie de prospețime în ceea ce privește principiile și filozofia de viață. Că poate ai ținut cu dinții de ceva care nu îți mai folosește deloc. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel