Horoscop 22 - 28 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee
Descriere foto: Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee

Horoscop săptămânal 22 - 28 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec
Berbec, fii conștient de faptul că această săptămână are un mare potențial pentru a-ți explora ideile. Fii conștient de faptul că acesta este mai mult decât un moment de bucurie, ci și un moment prielnic pentru a afla mai multe despre tine.
Ești responsabil de soarta ta și această săptămână îți arată acest lucru în mod magnific. Profită de oportunitatea de a-ți găsi fericirea atunci când ți se prezintă. Alege să zâmbești împotriva sorții 

 

Taur

Taur, permite-ți ca în această săptămână să te concentrezi pe obiectivele tale de sănătate. Nu trebuie să aștepți până când ceasul bate miezul nopții în ultima zi a anului pentru a acționa, folosește această săptămână pentru a te pregăti pentru succes, astfel încât obiceiurile să fie deja formate.

Aceasta poate fi o săptămână bună pentru a reevalua cum arată starea de bine pentru tine și cum poți apela la aceasta pentru a intra în viața ta fără să te împovăreze.

 

Gemeni

Gemeni, se pare că în această săptămână recunoști din ce în ce mai mult faptul că relațiile pe care le ai în viața ta, fie ele romantice sau platonice, nu par să dureze niciodată atât de mult pe cât crezi că ar trebui. Fie că flacăra se stinge în furtuni, fie că își urmează cursul mai repede decât ai anticipat, s-ar putea să ai impresia că nimic nu este foarte permanent.

Săptămâna aceasta îți poate oferi o oportunitate de a înțelege cursul natural al lucrurilor, cum s-ar putea să nu dureze la nesfârșit și cum s-ar putea ca așteptările tale față de persoanele din viața ta să se fi schimbat.

 


Rac

Rac, nimic nu este așa cum pare în această săptămână. Dacă te confrunți cu o situație sumbră, cu un vid de circumstanțe deprimante, fii conștient că pot exista și părți bune țesute în viitorul tău dacă reușești să treci de partea cealaltă.

Săptămâna aceasta s-ar putea să-ți ceară să fii de acord cu necunoscutul și să mergi mai departe fără să ai totul bine pus la punct. La rândul tău, fii prudent dacă lucrurile par prea frumoase pentru a fi adevărate. Nu vrei să treci cu vederea un mare steag roșu.

 


Leu

Leu, nimic din viața ta nu se va întâmpla dacă stai și aștepți ca viața să se întâmple. Săptămâna aceasta ia-ți destinul în propriile mâini. Aplică pentru joburi peste experiența ta, dă o audiție pentru spectacolul pe care îl crezi cu șanse mici, dă-i numărul tău de telefon persoanei cu care flirtezi.

Ia măsuri îndrăznețe și afirmative pentru a vedea unde te va duce. Este mai bine să faci acest lucru decât să te întrebi mereu ce s-ar fi putut întâmpla dacă ai fi fost suficient de curajos.

 

Fecioară

Fecioară, în cazul în care nimeni nu ți-a spus în ultima vreme, nu trebuie să ai toată viața gândită chiar în acest moment. Este în regulă că încă lucezi la tine, ar trebui să te bucuri de asta! Mai ai atât de mult loc să înflorești, iar ce e mai bun urmează să vină.

Săptămâna aceasta încearcă să renunți la cât de mult te judeci pentru că nu ai ajuns încă la destinație și concentrează-te pe aventurile la care ești condus în continuare în această călătorie sălbatică a ta.

 

Balanță

Balanță, este important pentru tine să știi că, deși poți fi tolerant știind că alții pot împărtăși puncte de vedere diferite, în această săptămână este important să te înconjori de mai multe persoane care au o viziune similară cu a ta.

Fii acolo pentru  cei care și-ar revărsa propria lor energie în tine și încetează să mai investești energie în oameni cărora nu le pasă deloc de fericirea și visele tale.

 

Scorpion

Scorpion, este în regulă că nu știi încă totul despre cine ești. Nu cunoști puterea unui personaj decât la sfârșitul poveștii. Pur și simplu nu ești încă la sfârșitul marii tale aventuri. Ai răbdare cu tine însuți.

Dacă te simți pierdut, aceasta ar putea fi săptămâna în care vrei să-ți dai seama de o cale care să pară că te ghidează spre drumul tău.

 

Săgetător

Săgetător, este timpul să te provoci să gândești în afara cutiei, rămânând în același timp suficient de ancorat în pământ pentru a fi realist cu ceea ce ești capabil să faci. Poți visa măreț, dar aceste viziuni trebuie să fie ceva mai mult decât ceea ce te impresionează, trebuie să fie lucruri pe care știi că le poți înțelege.

Este timpul să crezi în tine la fel de mult cum crezi în viziunile care îți dansează în cap. Săptămâna aceasta trebuie să-ți ții capul în nori și picioarele pe pământ.


Capricorn

Capricorn, aceasta nu este săptămâna în care să-ți cheltuiești banii. Dacă intri în posesia unei moșteniri, este foarte recomandat să dai startul la economii în loc să fii frivol cu cheltuielile. S-ar putea găsi chemarea de a cheltui impulsiv.

Pot exista lucruri pe care chiar te străduiești să te convingi că merită să-ți cheltuiești banii. Dar oare orele pe care le-ați petrecut încercând să faceți rost de acești bani merită bucuria trecătoare de a cumpăra ceva nou?

 


Vărsător

Vărsător, s-ar putea să vă simțiți vorbăreț în această săptămână. Ți-ai umplut bateria socială suficient de mult pentru a te menține pe val?  Fii conștient că scopul conversației nu este să ai dreptate, ci să mergi înainte și înapoi.

Încearcă să nu acaparezo o conversație în direcția în care dorești să meargă.

 

Pești

Pești, nu trebuie să te oprești acolo unde ești, dacă simți că mai sunt încă niște kilometri de parcurs. Nu-ți planta picioarele într-o lume în care nu poți crește. Nu toată lumea știe unde este acasă.

Această tristețe pentru un loc în care încă nu te afli nu este unică pentru tine și nu este din cauză că ești blestemat. Iartă-te și acordă-ți înțelegere pentru că nu știi toate răspunsurile la confortul tău.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel