Horoscop 22 - 28 aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut noi previziuni zodiacale pentru această săptămână, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Axa karmică este activă, vie. Prin urmare unii pot avea acum noroc și beneficii, trag linie la ceva, iar alții pot constata că ceva se întâmplă și că este un blocaj, o cumpănă, o lipsă de noroc. Asta trebuie să vă pună pe gânduri. De ce se întâmplă așa ceva? E bine de știut că există cicluri existențiale și ele au niște semnificații aparte pentru fiecare Berbec. Cei care au înțeles de ce au venit pe pământ și își fac treaba pot primi bonusuri acum, ceva parcă li se împlinește, ca destin. Alții pot avea momente grele, care ascund subtil un mesaj pe care trebuie să îl înțeleagă foarte bine. Dacă nu îl va înțelege, atunci nu îl va debloca și nu va putea să înainteze. Va înainte cu sincope. Este o săptămână de cotitură și este important ca Berbecii să înțeleagă cu ce misiunea karmică au venit pe pământ sau ce misiune karmică au primit la naștere.

Taur

Primiți vizita Soarelui în constelația dumneavoastră, iar asta este un lucru bun, vine un plus de energie pozitivă de la Soare și nu e de ici, de colo. Destinul vă ia la întrebări aspectele care țin de karma personală cu care ați venit. Karma este o chestiune esențială pentru că poate anunța schimbări care țin de carieră, de loc de muncă, iar la alții pot anticipa chestiuni care țin de sănătate. Atenția trebuie să se mute mult în partea unde sănătatea este un punct esențial. Organismul va trage semnale de alarmă, încearcă să vă transmită ceva. Dacă îi veți înțelege nevoile, atunci lucrurile se vor așeza frumos și vor intra într-o normalitate. Dacă nu, e o problemă și va trebui să găsiți căi de a înțelege blocajele karmice legate de sănătate, care pot anticipa anumite afecțiuni pe care să se cronicizeze.

Gemeni

Săptămâna poate  să anticipeze chestiuni care țin de singurătate, pentru cei care au trecut prin diverse evenimente. Anumite sincope care țin de carieră, iar la unii pot fi chiar cumpene greu de depășit. Pentru cei mai mulți, pot fi greu de descifrat în sensul karmic. E importantă săptămâna pentru că, partea care ține de demararea unor acțiuni vrea și anticipează o presiune care nu e de ici, de colo. Atenție la riscurile care țin de accidente de muncă pentru cei care lucrează în anumite zone. Atenție la persoanele bârfitoare și invidioase, care vă pot face zile fripte. Cu cât sunteți mai diplomați, cu atât va fi mai bine.

Rac 

Datorită progresiilor solare și anumitor conflicte marțiene de pe astrograma generală a perioadei următoare, trebuie să rămâneți în expectativă. Vigilență maximă! Voi aveți un soi de intuiție nativă care vă ajută să dibuiți anumite chestiuni, dar nu puteți să studiați tot mecanismul, în ansamblu. Intuiția este bună în momentele cheie.

Te-ar putea interesa și: Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Leu

Pentru Lei sunt niște pasiuni ascunse de ceva vreme, care acum pot să își arate beneficiile sau colții. Reversul medaliei arată altfel și nu e tocmai simplu. Pentru alții se pot anunța trădări în zona carierei, în așa fel încât faptul că știți cum să faceți și să desfaceți lucrurile în așa fel încât să picați ca motanii, în picioare. Dacă vă agitați mai mult decât este cazul pentru cauze care sunt fără perspectivă, atunci este numai problema dumneavoastră. 

Fecioară 

Dualitățile vă pot da de furcă. Ele vizează fie dragostea, fie cariera, aici este vorba de finanțe, bani, facturi restante și de beneficii. Mercur are tendința să revină la sentimente mai bune și, ușor, ușor, rezolvați ce aveți de rezolvat. Nu amânați pentru că, dacă nu, veți avea tinichele de coadă până la următoarea mișcare retrogradă a lui Mercur.

Balanță

Se văd nori negri pe destin. Avertizările sunt pentru cei care au anumite probleme. Celui care îi merge bine nu mai stă să se gândească ce face, cum face. Va urma o perioadă și mai grea. Pot apărea repede și raze de speranțe, dar și Soarele senin din Taur. Deci se mai pot regla anumite mecanisme. Pe viitor, se spune că va fi o acumulare și mai mare.

Scorpion

Se întoarce roata! La unii pot apărea cutremure existențiale, ce țin de trecut. Pot fi chestiuni care nu au fost rezolvate, amânate sau unde ați bruscat destinul în așa fel încât să dați un tun, cum spun și cum visează mulți români.

Săgetător

Problemele sau, mai bine spun, întrebările sau testele de destin țin de partea emoțional-sentimentală, pentru că se referă la chestiuni ce țin de cuplu, dragoste. Deci sunt vizați cei care au relații, nu cei singuri. Acolo anticipează ceea ce se poate prefigura pe o sinastrie, unde sentimentele vor fi luate la întrebări sau la control.

Te-ar putea interesa și: Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Capricorn

Pluto din Vărsător face niște aspecte foarte interesante de cuadratură cu planetele din Taur, iar Saturn din Pești ne atenționează asupra presiunilor care pot să fie puse pe voi. Capricornul se descurcă foarte bine și singur, nu are nevoie de proptele, de nimic. Din punctul acesta de vedere știți cum să traversați marea sau știți cum să treceți puntea cu ajutorul cuiva sau ceva.

Vărsător

Răspântie de destin, unde există o intersecție și trebuie să alegeți în ce direcție o luați. Este important să stați bine, să judecați bine, să cântăriți bine. Prin urmare, la unii Vărsători pot apărea cumpene, restricții, constrângeri care nu vă plac. Va trebui să fiți atenți cum faceți să împăcați și capra, dar și varza. Greu, dar nu imposibil!

Pești

Veți fi debusolați sau veți avea debusolări pe destin. Veți avea nevoie de suportul celor din jur, de un sfat sau de o informație valoroasă care să vă ajute să depășiți situațiile mai delicate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel