Horoscop 21 iunie-22 iulie: Sezonul Racului! Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent. „Evitați dramatismul și verificați sertarele cu bani!”

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Iată că sezonul Racului se pregătește să intre în acțiune. Ne îndepărtăm de energia interactivă și glumeață a Gemenilor, căutând confortul casei și atașamentele care să ne facă să ne simțim mai puțin vulnerabili. Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru toate zodiile.

Iată că ne apropiem cu pași repezi de sezonul Racului, adică momentul în care Soarele intră în Rac și luminează cu energia acestuia o anumită porțiune din viața noastră. Astrologul Daniela Simulescu ne aduce previziunile pentru toate zodiile.

Zodiile de FOC au nevoie să își încarce bateriile în sezonul Racului. Trebuie să se retragă, să aibă grijă de sănătate, dar să fie cu un ochi și pe resursele de care dispun. Berbecii caută liniștea în cadrul familiei. Leii caută să se refacă, iar Săgetătorii se gândesc la bani și la sex, căci acestea merg mână în mână. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Sezonul Racului vă duce înspre lumina din casa a 4-a, a familiei. E vorba despre casă, deisgur, dar și despre refugiul vostru interior. S-ar putea să apară discuții legate de chirie, de locuință.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru voi Soarele intră în casa a 12-a. Astrologul Daniela Simulescu face o analogie și spune că e ca și cum „intră în beci”, deci e mai bine pentru voi să vă retrageți, s-ar putea să nu aveți suficientă energie.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele intră ca într-un fel de cameră secretă cu resurse care mai de care mai interesante. E vorba despre bani, dar și despre sex. Vă veți gândi la dobânda la bancă, vă veți analiza ratele, creditele. 

 

Zodiile de PĂMÂNT trebuie să aibă grijă cum comunică și să se gândească la ei înșiși și la nevoile lor, fără să dramatizeze. Taurii s-ar putea să se confrunte cu ceva agitație, la fel și Fecioarele, care ar trebui să profite de pe urma evenimentelor sociale, în timp ce Capricornii ar trebui să caute ei înșiși evenimente și oameni și să se asigure că nu stau singuri în această perioadă. 

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru voi Soarele se duce în casa a 3-a. E vorba despre plecări, drumuri, mici vacanțe. Apar discuții, comunicăm cu cei din jurul nostru. E posibil să existe și ceva birocrație: examene, documente, înscrieri. 

 

Cite;te continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel