Horoscop 2024. Zodia care poate da lovitura pe plan financiar. Astrolog: „Va trebui să înveți să și pui în practică ceea ce ai învățat”

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Astrologul Daniela Simulescu, redactor Șef Astrosens, aduce previziunile astrale pentru anul viitor. 

„2024 este anul în care vei învăța că “Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană”.

Dacă în 2023 ai avut acces la o doză în plus de optimism și la noi cunoștințe, datorită tranzitului lui Jupiter în semnul tău, ei bine, acum va trebui să înveți să și pui în practică ceea ce ai învățat.

Marea conjuncție Jupiter-Uranus din casa a doua a banilor, de pe 21 aprilie, poate avea dublu efect: poți da lovitura din punct de vedere financiar sau poți face cea mai proastă investiție. Va fi multă instabilitate în buzunarul tău, deci nu ar strica să ai de pe acum un buget de risc. 

Din fericire, se păstrează sextilul dintre Jupiter și Saturn, ceea ce înseamnă că vei cădea de fiecare dată precum o pisică, în picioare. 

Oricum, prima jumătate a anului va fi clar axată, din punct de vedere astrologic, pe legătura dintre valoarea pe care ți-o acorzi, cariera pe care ți-o vei dori și bugetul necesar. 

Mercur va retrograda în semnul tău în perioada 2-25 aprilie. Pe moment, nu îți va conveni cum sună. Dar îți garantez că va fi spre binele tău. Ai șansa de a îți îmbunătăți anumite părți ale comportamentului”, a spus Daniela Simulescu despre cei născuti în zodia Berbec sau care au ascendentul în Berbec. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel