Horoscop 2024. Zodia care face un salt în carieră: „Apar oportunități extraordinare pentru tine”

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Astrologul Daniela Simulescu, redactor Șef Astrosens, aduce previziunile astrale pentru anul viitor. 

„După un 2023 destul de zbuciumat, mai ales pe plan personal, iată că și 2024 are planuri în acest sens.

Saturn va rămâne pe toată durata anului în casa a șaptea, unde va și retrograda între 29 iunie-15 noiembrie. În continuare, vei fi tentat să crezi că alții sunt de vină, în niciun caz tu. Dar, Saturn face de fapt opoziție cu semnul tău. Cu alte cuvinte, dacă te vei afla într-un punct de echilibru în viața ta, acesta îți va permite să intri într-o relație sănătoasă sau să lucrezi la sudarea relației existente.

Dar altfel, te vei lovi iar de o singurătate nedorită și dureroasă, sau de posibili parteneri cu diverse probleme. În continuare, lecția principală va fi aceea de a nu mai intra în relații doar pe baza atracției. Adică aceea a maturizării. Fluturașii din stomac ajută la început, însă după este nevoie și de alte criterii îndeplinite. 

Dar, să revenim! Totul pornește de la tine! De la seriozitatea, responsabilitatea și capacitatea ta de asumare. Și de la sănătatea ta. Din fericire, Saturn face un sextil cu Jupiter, ceea ce înseamnă că ai șansa să înveți multe, să te dezvolți, să faci progrese pe mai multe planuri. Și pe termen lung. Să călătorești. Să urmezi noi forme de învățământ. Și cine știe: poate să cunoști o persoană diferită care să îți arate că iubirea nu trebuie să fie traumatizantă”, a spus Daniela Simulescu despre cei născuti în zodia Fecioară sau care au ascendentul în Fecioară. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel