Horoscop 2023, cu Neti Sandu. Ce ne rezervă astrele în noul an: Zodia cu un succes uriaș

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Neti Sandu vine cu previziunile astrale pentru 2023. Iată care sunt zodiile favorizate de astre.

Neti Sandu a fost invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, acolo unde a dezvăluit horoscopul noul an. 

„Noutatea bună, să zicem, este că începem cu Marte retrograd și Mercur retrograd. Înseamnă că plecăm cu niște restanțe, că nu am făcut ce trebuia sau cum trebuia, și atunci trebuie să corectăm, ca să fie bine”, sa declarat Neti Sandu, în emisiunea de la PRO TV. 

 

Horoscop 2023

Berbec

„Ar trebui să o ducă bine. Au la dispoziție luni bune în care să definitiveze ceva ce au început anul trecut. Berbecul e printre favoriți. Cu dragostea poate să fie bine, dar nu avem nicio garanție”.  

Taur 

„Din mai, Jupiter intră în Taur. Ar trebui să fie bine, dar binele ăsta vine cu o promisiune și după aceea Jupiter retrogradează toate lunile...Înseamnă că va trebui să muncească mai mult, să depună mai mult efort, să acceseze resursele interioare ca să poată să ducă la bun sfârșit promisiunea asta care vine încă din primăvară”.

Gemeni

„Gemenii, săracii, au avut vreo 9 luni de zile de Marte. Au o lecție serioasă de învățat: să corecteze ceva, să pună pe tapet ceva si după aceea să-și reconsolideze poziția în sfera profesională, să-și creeze un statut profesional, pentru că Saturn intră în zodia carieră și trebuie să vadă dacă merită să fie acolo unde sunt sau mai au de alergat. Atenție la sănătate și la partener”. 

Rac

„Racul ar trebui să aibă succes. Poate avea șanse să obțină o promovare, da ei nu au curaj, încredere”. 

Leu

„Se poate bucura de relația bună cu Jupiter din zodia Berbec, tot semn de foc. Adică, poate să călătorească, să legalizeze acte sau să facă niște studii foarte frumoase”. 

Fecioară 

„Cu banii poate să o ducă mai bine, poate să capete o moștenire. Vor călători”. 

Balanța 

„În momentul ăsta poate întâlni pe cineva serios și ar putea să se căsătorească. După aceea poate găsi un job foarte bun, pentru că e casa contractelor frumos animată. Poate avea un surplus financiar, tot așa cum am zis la Fecioară, dar o să fie mult de muncă și greu ”. 

Scorpion 

„E o șansă ca la serviciu să fie mai bine, să fie bani mai mulți. Muncă multă, dar satisfacții. Apoi casa partenerială se activează și se poate căsători. Cu sănătatea- dacă nu au tratat o problemă, acum o să apară”. 

Săgetător

„Toată lumea te place, toată lumea te iubește. Jupiter apoi trece în casa serviciului. Partenerul de viață, dar și șefii au întruna ceva de cerut. E o tensiune, dar e bine că Jupiter face ce trebuie. Pot fi și bani, se întâmplă mai multe lucruri. E un an altfel”. 

Capricorn 

„Ar trebui să fie mai destins, pentru că Jupiter va intra în zodia Taurului, care pentru ei este o ușurare. Sfera sentimentală poate să fie foarte bună, dar și sfera creativă”. 


Vărsător

„A scăpat de Saturn în zodia lui. Trei ani de zile l-a călcat cu fierul. Acum trebuie să învețe să gestioneze altfel banii. Apare o oportunitate de a se muta în casă nouă. Cei care nu sunt căsătoriți pot întâlni pe cineva”. 

Pești

„Saturn vine în zodia lor și o să fie o altă viață. Ea poate să fie bună dacă va contribui cu ce trebuie. E bine că Jupiter intră în casa banilor, pot avea colaborări, niște contracte mai bune. Ei trebuie să se maturizeze”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel