Horoscop 2023 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac: Un Octombrie de Redescoperire și Transformare

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Luna octombrie vine cu o serie de schimbări semnificative pentru semnele Berbec, Taur, Gemeni, și Rac. Fie că vorbim de transformări în plan relațional, de focus pe dimensiunea familială sau de revigorarea pasiunilor personale, luna care urmează promite să fie una plină de evenimente marcante. Descoperiți în continuare ce vă rezervă astrele în acest episod special al colajului de horoscop pentru octombrie 2023.

Evenimentele principale ale lunii sunt cele două eclipse(14 și 28 octombrie). Acestea vor rearanja viețile mai multor nativi. Mercur și Venus scapă de semnele contaminate de retrogradare. Iar Marte, planeta acțiunii, pășește într-unul din semnele preferate, adică cel al Scorpionului. Am putea spune că primele două săptămâni din octombrie ne scutură puțin. Spre finalul lunii, vom face un pas în spate și vom începe să ne cântărim bine resursele, mai ales cele interioare, înainte de a trece la fapte.

Vom trece împreună prin previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte, punând accent pe momentele cheie ale lunii octombrie și pe modul în care acestea vor influența parcursul fiecărui nativ.

Berbec

Pentru Berbeci, Marte, guvernatorul lor, schimbă semnul, marcând un timp de introspecție și analiză profundă. Tendința va fi de a se retrage în sine, examinând cu atenție aspectele legate de finanțe, mai ales cele care implică partaje și moșteniri. Este un moment propice pentru a pune lucrurile în ordine în acest sector și pentru a lua decizii raționale în relațiile cu ceilalți. Luna plină din Taur, spre sfârșitul lunii, va pune accent pe relația cu banii și pe importanța unui management financiar sănătos. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru BERBEC.

Citește întreaga știre pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel