Horoscop. 2023 - ANUL NOROCULUI. Cea mai norocoasă zi pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

În astrologie, douăsprezece case alcătuiesc zodiacul. Fiecare casă guvernează un anumit aspect al vieții tale, fie că este vorba de dragoste, bani sau comunicare, dar când vine vorba de noroc, în astrologie este vorba despre a noua casă.

În acest an, fiecare semn zodiacal se va confrunta cu aspecte planetare majore în cadrul casei sale a noua, creând ceea ce 2023 ar trebui să fie numit anul norocului.

Casa a noua în astrologie nu înseamnă trifoi cu patru foi și bănuți.  În schimb, ea guvernează călătoriile, învățarea, aventura și noile experiențe care vin din lărgirea orizonturilor.

Jupiter, planeta care guvernează norocul, se va afla în acest an atât în Berbec, cât și în Taur.


În Berbec, te ajută să mergi mai departe, să creezi o separare clară de trecut și să găsești speranța și optimismul că lucrurile se pot îmbunătăți. În Taur, atingerea lui Midas devine norma.


Atingerea Midas  este un termen care se referă la regele Midas din mitologia greacă, deoarece tot ceea ce atingea atunci se transforma în aur.


Jupiter în Taur aduce o mare prosperitate și te ajută să înțelegi că, cu cât ai mai multă grijă de ceea ce prețuiești, cu atât mai mult universul va avea grijă de tine.

Te ajută să înțelegi semnificația mai profundă și spiritualitatea. Îmbrățișezi viitorul cu orice preț. De asemenea, rămâi încrezător în ceea ce crezi sincer și te pasionează.

În acest sens, devine clar că norocul nu va exista niciodată în spațiul tău cel mai confortabil. Trebuie să te întinzi să spui da, chiar dacă pare înfricoșător. Să iei calea pe care nu ai încercat-o încă și să fii deschis la viață, indiferent cum arată ea, potrivit YourTango.

Pentru că norocul este întotdeauna acolo, trebuie să ieși din zona ta de confort pentru a-l primi în acest an.


Iată care este cea mai norocoasă zi din an pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi: 3 iunie

Săgetătorul îți guvernează a noua casă, care se referă la noroc. În calitate de Berbec, Luna Plină în Săgetător va reprezenta un punct de cotitură în expansiune pentru viața ta. Fie că pleci într-o călătorie sau spui în sfârșit da acelei mari oportunități, viața este pe cale să devină mult mai uimitoare.

 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai norocoasă zi: 11 iunie

Acesta este ultimul an în care Pluton se va afla în Capricorn în timpul vieții tale, ceea ce înseamnă că unele teme mari vor fi încheiate. Pe măsură ce Pluton retrograd intră în Capricorn, aceasta este marea ta șansă de a te asigura că nu lași nimic să treacă pe lângă tine. Înveți să ai încredere că munca pe care ai făcut-o deja asupra ta a dat roade.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi: 21 ianuarie


Luna Nouă în Vărsător de la începutul lunii este un punct focal al succesului pentru tine. Folosiți acest lucru pentru a stabili o intenție pentru ceea ce doriți să creați și să experimentați în anul următor. Saturn în Pești îți va activa sectorul carierei în acest an, așa că gândește la scară mare.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi: 7 martie

Saturn este o planetă pe care nu ți-o dorești întotdeauna în anumite aspecte ale vieții tale, dar în Pești, vei simți că ești unde trebuie să fii. Saturn în Pești îți activează a noua casă a norocului, a învățării, a călătoriilor și a aventurii; asigură-te că profiți de toate oportunitățile din acest an.

 

 


Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai norocoasă zi: 20 aprilie

Energia Berbecului guvernează întotdeauna cea mai norocoasă parte a vieții tale, așa că, deoarece Eclipsa de Soare are loc aici în acest an, așteaptă-te la lucruri masive. Poate fi vorba despre o nouă afacere sau o cale care se deschide în viață. Eclipsele de Soare pot aduce evenimente surpriză, dar toate vor fi pozitive de data aceasta.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi: 28 octombrie

Te concentrezi atât de mult pe lumea exterioară încât uneori îți scapă când ceva se așează la locul lui în interiorul tău. Pe măsură ce Eclipsa de Lună din Taur are loc în casa ta a noua, aduce stabilitate în cele mai mari vise ale tale, asigurându-te că îți onorezi sentimentele importante pentru ceea ce contează cel mai mult.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi: 12 ianuarie

Marte este planeta acțiunii și a ambiției; la începutul anului, se întoarce în sfârșit direct în interiorul sectorului tău de noroc. Marte a fost retrogradat toamna trecută și va rămâne în Gemeni până la sfârșitul lunii martie, cu toate planetele directe. Nu lăsați să treacă acest moment pe lângă voi; depuneți efort pentru ceea ce doriți să creați.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Cea mai norocoasă zi: 17 iulie

Luna Nouă în Rac de la jumătatea anului va reprezenta pentru tine un moment în care vei semăna ceea ce ai învățat că este cel mai important în cadrul vieții tale. Acest lucru ar trebui să încorporeze mai multe călătorii, aventură și să spui da oportunităților care te scot din zona ta de confort.

 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi: 20 mai

Ești un veșnic hoinar, mereu în căutarea acelor orizonturi îndepărtate pentru noi aventuri. În acest an, când Marte intră în Leu, luminându-ți a noua casă, vei trăi o perioadă de mișcare și oportunități incredibile în viața ta. Nu te lăsa convins să renunți la ceea ce îți dorești cel mai mult.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi: 10 iulie

Când vine vorba de acțiune, de obicei adoptați o abordare mai lentă. Cu toate acestea, odată cu intrarea lui Marte, Fecioara evidențiază toate aspectele legate de noroc din viața ta care sunt pe cale să se schimbe. Marte este acțiune și ambiție, iar în Fecioară, te ajută să țintești spre ceea ce îți dorești cu adevărat, mai degrabă decât doar spre ceea ce crezi că poți obține.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai norocoasă zi: 14 octombrie


Cea mai mare eclipsă a anului a avut loc cu o eclipsă solară de Lună Nouă cu Inel de Foc. Aceasta este o eclipsă totală de soare și va avea loc în semnul Balanței, care guvernează tot felul de noroc. Eclipsa de Soare va aduce unele evenimente sau oportunități surpriză. Cu toate acestea, este despre  a te ajuta să îți îndeplinești fiecare dintre visele tale.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai norocoasă zi: 5 mai

Eclipsa de Lună în Scorpion din luna mai ajută la deschiderea unor demersuri și experiențe norocoase pentru tine. Eclipsele lunare reprezintă momente de o nouă înțelegere emoțională care schimbă acțiunile pe care le întreprinzi în viața ta. Asigură-te că crezi în tine pe deplin și nu există nimic ce nu vei reuși să realizezi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel