Horoscop 2022. Succes pe toată linia pentru trei semne zodiacale: Bani, dragoste, carieră

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto pixabay.com
Descriere foto: Horoscop. Foto pixabay.com

2022 se anuntă a fi un an excelent pentru trei semne zodiacale.

Aceste trei semne zodiacale vor avea parte de succes în 2022.


Pești

Pești, 2022 este anul TĂU. Stelele se aliniază în favoarea ta! Ești programat să ai parte de "Anul fluxului". 2022 îți va oferi mai puține frustrări, lăsându-ți mai mult spațiu pentru a fi productiv în aspectele sociale, emoționale, spirituale și legate de carieră ale vieții tale. Vei beneficia, de asemenea, de influența a două planete uriașe, oferindu-ți posibilitatea de a te bucura de fluxul vieții. 

Jupiter stă în semnul tău de la sfârșitul anului 2021 până pe 10 mai, apoi din nou din 28 octombrie până pe 20 decembrie, oferindu-ți noroc și putere la început și la sfârșit de an. De asemenea, poți anticipa o îmbunătățire continuă a intuiției tale, prin amabilitatea prietenului tău drag, Neptun. 

Semnul tău zodiacal este guvernat de Neptun, ceea ce înseamnă că energia semnului tău și calitățile pe care le controlează Neptun, cum ar fi intuiția și visele, sunt profund similare. Lui Neptun (una dintre cele mai îndepărtate planete de soare) îi ia mulți ani pentru a se deplasa printr-un singur semn, așa că îi simți influența în viața ta din 2012 și vei continua să o faci până în 2025.

Folosește această înălțare cosmică pentru a explora ce înseamnă să fii "tu". Renunță la ceea ce crezi că lumea vrea să fii și scufundă-te în sinele tău ciudat, nebunesc și intuitiv din toată inima!

 

Rac

Rac, 2022 este "Anul explorării". Este timpul să ieșiți din carapacea în care v-ați închis și să culegeți tot ceea ce ați semănat.

În 2022, ai ocazia să experimentezi aceleași beneficii pe care le au Peștii (deși mai puțin intens) prin intermediul influențelor lui Jupiter și Neptun. Probabil că te vei simți mai în largul tău decât anul trecut-2021 te-a solicitat foarte mult. Alături de mișcările acestor două mari planete, vei continua să simți și influența lui Pluton în Capricorn, opus semnului tău.

Pluton este o planetă mică, dar cu o putere magică, care se mișcă în "ere" în loc de explozii scurte - își petrece timpul în Capricorn din 2008 și va fi acolo până în 2023, amintindu-ți de munca grea care trebuie să se întâmple pentru a fi o ființă spirituală ancorată în pământ.

Faptul că Pluton s-a opus semnului tău în toți acești ani a dat un contrast naturii tale anxioase și empatice. Timpul în care ai învățat munca de bază a spiritualității se apropie în curând de sfârșit - și poți explora cum este să fii o ființă cu inima caldă într-o lume cu inima rece.

 

Fecioară

Fecioară, 2022 va fi unul dintre cei mai buni ani ai tăi de până acum. Pentru tine, 2022 este "Anul renunțării". Modele de neputință, furie și obiceiuri vechi - la ce ești pregătit să renunți? Aceleași planete exterioare care trebuie să îmbunătățească capacitățile intuitive ale Racului și Peștilor sunt, de asemenea, cele care te vor ajuta să te răcorești și să eliberezi o parte din presiune.

Chiar dacă pretinzi că ești împotriva stresului, știm că prosperi cu un program aglomerat, ceea ce te face predispus la epuizare și frustrare. Nu te-ai săturat de asta? 2022 vă oferă o oportunitate de a rupe acest tipar: Jupiter și Neptun în Pești  se vor balansa prin harta ta pentru a-ți liniști caracterul.

De asemenea, vei continua să experimentezi o parte din intensitatea lui Pluton în Capricorn. Ce poți învăța din mișcarea acestei planete încărcate existențial prin semnul muncii grele și al puterii? Împreună cu tendința ta de a te suprasolicita, există un sentiment de timiditate. Nu trebuie să vă adăpostiți și să vă fie frică de lume - linia planetară din acest an este tocmai potrivită pentru a vă ajuta să alegeți o nouă viață. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel