Horoscop 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto pixabay.com
Descriere foto: Horoscop. Foto pixabay.com

Horoscop 2022. Iată ce îți rezervă astrele în noul an. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Acest an aduce o revizuire a unei relații pentru a o ajuta să se potrivească mai mult nevoilor tale. Deși la început va fi dificil, vei fi într-o poziție în care îți vei putea spune mai bine adevărul și nu vei simți că partenerul tău încearcă să fie părinte.

Cel mai mare obstacol este să te asiguri că vei continua să rămâi fidel ție însuți și la ceea ce te face să te simți bine, lasă acest lucru să te ghideze înainte.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

S-ar putea să surprinzi câteva persoane în acest an, deoarece începi să realizezi cât de multă libertate ai în ceea ce privește modul în care iubești și cum poate arăta această relație.

Acest lucru permite o mulțime de experimente în anul care urmează și încercarea de lucruri noi. Comunicarea va fi extrem de importantă în acest sens, așa că asigură-te că vei continua să spui cum te simți și lasă-l pe celălalt să fie responsabil pentru partea lui.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Încearcă să rămâi într-un spațiu pozitiv în acest an, deoarece ți se oferă darul de a merge mai departe pe o nouă cale. Dar, pentru a te asigura că aceasta rămâne în continuare nouă, va trebui să faci și lucruri diferite.

Încearcă să nu folosești nimic din ceea ce s-a întâmplat în trecut ca un ghid pentru cum să mergi mai departe. Lucrurile chiar pot fi diferite dacă le permiți să fie și dacă ești sincer cu tine însuți.

 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Te așteaptă schimbări mari în următorul an, pe măsură ce începi să desfaci ceea ce nu mai pare a fi în concordanță și ți se cere să pui sentimentele tale înaintea celorlalți.

În timp ce acest lucru este înfricoșător și probabil că nu vine în mod natural, este, de asemenea, o parte din îmbrățișarea a ceea ce ești cu adevărat. Nu încerca să păstrezi pacea și, în schimb, permite-ți să crezi că ceea ce simți că ai nevoie poți primi de fapt.


Leu
(23 iulie - 22 august)

Anul acesta va fi unul de neuitat. Dragostea va fi centrul universului tău în acest an. 
O mare parte din acest lucru este munca de vindecare pe care ai făcut-o în anul precedent și pe care o continui în noul an, care se concentrează în jurul capacității de a vedea lucrurile așa cum sunt și nu doar din perspectiva ta.

Asigură-te că îi adresezi cuvinte încurajatoare partenerului tău despre cât de mult înseamnă acceptarea lui pentru tine, va fi de mare ajutor.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

În următoarele douăsprezece luni, îți vei spune adevărul într-un mod nou și îndrăzneț.

În timp ce teama de "ce-ar fi dacă" te reține adesea de la a spune ceea ce îți dorești și ai nevoie cu adevărat, acum că te-ai obișnuit mai bine cu asta, înseamnă că o poți îmbrățișa.

Pe măsură ce treci prin situații de relaționare în acest an, menține această încredere că ești demn să primești ceea ce îți dorești și apoi fii pregătit să primești.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

În următoarele luni, vei fi nevoit să treci printr-o serie de noi începuturi care vor ajunge să schimbe relațiile sentimentale pe care le ai.

Asta înseamnă scă trebuie ă continui să te pui pe tine pe primul loc, mai degrabă decât o relație și să te simți mai confortabil să faci lucruri singur,  chiar dacă ești într-o relație.

Va exista un nivel mai mare de independență și încredere care va veni în acest an, ceea ce va da relațiilor tale o vibrație mai sigură.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Mulțumită schimbării Axei Eclipsei care a început în noiembrie 2021, vei asista la un an de schimbări dramatice în relațiile tale și în viața romantică. Acest lucru aduce mai multe posibilități în iubire și îți permite să nu mai fii motivul pentru care nu ești fericit sau nu ești într-o relație.

Pe măsură ce treci prin ceea ce apare, rămâi centrat în a-ți spune adevărul despre nevoile tale și în a primi ceea ce ți se dă, s-ar putea ca la sfârșitul anului să descoperi că ai ceva mai bun decât ai fi putut visa vreodată.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pe măsură ce ne-am luat rămas bun de la seria de eclipse de pe axa Săgetător/Gemeni, unele părți importante din viața ta s-au încheiat, probabil legate de căi diferite sau chiar de alegeri în dragoste. Este posibil ca anul să înceapă cu nevoia de a te vindeca un pic înainte de a fi pe deplin capabil să îmbrățișezi această nouă libertate.

Amintiți-vă că în această perioadă să nu vă autosabotați nimic doar pentru că vă aflați într-un spațiu de familiarizare cu noua voastră viață. Vei fi probabil atras să te angajezi și să prioritizezi într-un mod în care nu ai mai făcut-o niciodată înainte, pe baza a ceea ce ai învățat, permițându-ți să primești pe deplin darul iubirii.

 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Acest an are noi începuturi peste tot pentru tine. Se pare că ești în sfârșit gata să lași trecutul să plece într-un mod important, ceea ce creează spațiu pentru ca o nouă iubire să te găsească. Nu te teme de faptul că lucrurile se vor întâmpla mai repede decât ți-ai fi imaginat, deoarece uneori dragostea capătă o viață proprie.

Cea mai importantă piesă este să lași dragostea să fie ceea ce este, indiferent cum apare, mai degrabă decât să încerci să o faci să arate într-un anumit fel. În acest caz, suntem întotdeauna surprinși de cât de minunată este în loc să fim dezamăgiți de ceea ce nu este.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Anul acesta se anunța a fi unul important în ceea ce privește o mai bună aliniere pentru tine și pentru relația ta amoroasă. În timp ce s-a lucrat mult la vechile răni și la primirea unei noi iubiri, anul viitor aduce un cu totul alt nivel de angajament.

Nu înseamnă că va arăta așa cum ni s-a spus că ar trebui să arate, dar se va potrivi cu tine și cu nevoile tale. Asigură-te doar că nu ridici ziduri din cauza vechilor temeri, această nouă iubire este sigură, trebuie doar să îți amintești să o lași să intre în viața ta.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Va exista o progresie profundă în cadrul unei relații existente pe parcursul anului viitor. Acest lucru se datorează, în parte, faptului că ați făcut acea muncă grea de a vă exprima nevoile în sens practic, în loc să fiți preocupat doar de calitățile romantice ale iubirii.

 Acest lucru va aduce un mod cu totul nou de a iubi și de a putea exista într-o relație cu partenerul tău. Continuă să exersezi răbdarea și să întâmpini fiecare zi cu inima deschisă și nu există nicio limită pentru iubire în acest an.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel