Horoscop 2022, cu Mihai Voropchievici: Zodia care își schimbă NOROCUL: „Martie și aprilie ar trebui să fie luni spectaculoase”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziunile pentru anul 2022 pentru fiecare zodie.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, care vor fi zodiile avantajate de astre în noul an:


Berbec
Anul 2022 vine ca o oportunitate. În zodia Berbec se instalează Jupiter. Berbecii vor începe un capitol nou, prieteni noi, oportunități romantice. Eventual poate să apară persoana pe care o caută de mult timp. Dragostea este dragostea adevărată. Puteți obține și un succes, până pe 16 mai 2023. Berbecii sunt norocoși în 2022.

Taur
Taurii sunt foarte energici. Se anunță beneficii depuse din anul 2021. Cea mai bună șansă de a primi pe cineva nou în viața lor, mai ales cei necăsătoriți, o să fie la luna nouă din 27 august. Anul 2022 va fi plin de oportunități și schimbări, s-ar putea chiar să te muți. Prietenii vor avea grijă de tine pe tot parcursul anului. Acesta este un an cu un ritm extraordinar de benefic. Norocul este acolo unde nu te aștepți.


Gemeni
Pentru Gemeni va fi unul dintre cei mai buni ani pentru progresul profesional. Aceștia au un an mare pentru carieră, dar dragostea trece pe locul doi.

Rac
Anul 2022 va fi unul foarte fericit. Racii se vor dedica studiilor. Aceștia vor căuta să fie frumoși, aspectuoși și armonici. Dacă aveți deja partener, planificați o mică vacanță. Racii sunt cei mai fericiți când sunt alături de familie și copii. 

Leu
Pentru Lei se anunță o explozie financiară. Anul acesta norocul se mută la tine până pe 10 mai 2022. Șansele să gâștigi niște bani în plus sunt imense. Nu o să-ți lipsească nici căldura prietenilor. 

Fecioară
Din 2022, este timpul să-ți cauți jumătatea. Dacă o găsiți sunt șanse mari să vă căsătoriți. Aveți un an important cu multe karme, cu un angajament în dragoste, dar și în carieră. Pe plan financiar veți fi satisfăcuți. Septembrie este luna de vârf cu cele mai multe oportunități.

Balanță
Partenerul își va dori să-ți iei un angajament. Balanțele vor face un pas decisiv, se pot căsători. Anul 2022 va fi un an foarte bun. Vor avea loc schimbări bune legate de job, vor avea în februarie un moment minunat, iar în martie se vor uni cu un Vărsător și acolo va fi iubirea adevărată. Sarcinile la job jor avea un ritm constant. Este un an al oportunităților prin servicii. 

Scorpion
În această perioadă sunt liniștiți și profunzi. Aceștia se vor bucura de unul dintre cei mai glorioși ani și se vor dedica familiei. Trebuie să fie atenți pe plan financiar. Oportunitatea de pe 5 martie este extraordinară pe toate planurile. Cea mai bună perioadă pentru dragoste este atunci când Jupiter iese din retrograd, în perioada 23 noiembrie-20 decembrie 2022.


Săgetător
Anul 2022 va fi unul profund diferit. Săgetătorii vor intra în anumite cercuri de oameni și pot face foarte multe cursuri. Se vor implica în rețelele sociale foarte activi. Trebuie să iasă din anonimat, pentru ei va fi un an al afirmării . Anul acesta va fi mai concentrat pe latura interioară. 

Capricorn
Capricornii vor începe un proiect nou și foarte important. Datele lor norocoase sunt 4 februarie, 17 februarie și 25 septembrie.

 Vărsător
Ar trebui să fie entuziasmați, deoarece este un an pozitiv. În anul 2022, pot avea parte de cea mai bună perioadă financiară din ultimii ani. Veți avea șansa de a experimenta dragostea furtunoasă, în a doua jumătate a anului. Ar putea fi căsătorie, nașterea unui copil, începerea unei afaceri, cumpărarea unei case sau începerea unei școli universitare. Martie și aprilie ar trebui să fie luni spectaculoase pentru viața amoroasă. Ziua norocoasă pentru Vărsători este 5 martie.

 Pești
Peștii își vor aminti de acest an pentru totdeauna ca fiind plin de surprize. Au șanse de a reuși în orice domeniu. Pot avea cel mai bun an financiar din întreaga lor viață. Activitățile în care vor intra pot plăti datoriile acumulate în anii precedenți. Cea mai bună zi pentru a găsi dragostea va fi 30 aprilie. Se vor descurca incredibil de bine în carieră.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel