Horoscop 2022 - Berbec. Schimbări MAJORE în carieră

Data publicării:
Berbec. Foto Pixabay. Autor Gerd Altmann
Descriere foto: Berbec. Foto Pixabay. Autor Gerd Altmann

Pentru berbeci, 2022 se anunță un an cu multe schimbări importante. 

Horoscop 2022 - Berbec


Anul 2022 începe cu Venus  prin zona ta de carieră, cerându-ți să petreci timp reflectând la modul în care vrei să fii perceput de ceilalți - în special de șefi. Ai putea descoperi că obiectivele de lungă durată ar putea avea nevoie de o schimbare de perspectivă. În timp ce a face un pas înapoi de la agitația obișnuită pentru a-ți revizui drumul ar putea părea bizar la început, este un sentiment cu care vei deveni în curând prea familiar, datorită celor patru retrogradări ale lui Mercur, toate acestea putând să-ți influențeze viața socială și profesională. Prima se află în zona ta de networking; a doua îți afectează zona de comunicare; a treia aterizează în zona ta de parteneriat, iar a patra - (29 decembrie până pe 18 ianuarie 2023) - va fi în zona ta de carieră.


Tema care stă la baza tuturor acestor tranzite este modul în care te exprimi, ceea ce se va simți foarte puternic atunci când stăpânul tău, Marte, cel plin de inițiativă, va fi retrograd în zona ta de comunicare, între 30 octombrie și 12 ianuarie 2023. Această perioadă îți va pune la încercare răbdarea, mai ales când vine vorba de interacțiunea și colaborarea cu ceilalți, dar vei învăța multe despre tine în acest proces. 

Apropo de a învăța despre tine, cu norocosul Jupiter petrecându-și cea mai mare parte a timpului din acest an în zona ta de spiritualitate - din 28 decembrie 2021 până în 10 mai și din nou din 28 octombrie până în 20 decembrie - poți merge în profunzime în terapie, abordând terenuri dificile și emoționale pe care până acum nu ai vrut să le atingi. Practicile solo, cum ar fi meditația, yoga și mai multe sieste și visare cu ochii deschiși, se pot dovedi, de asemenea, benefice. Și încercuiește-ți în calendar perioada 10 mai - 28 octombrie ca fiind cea mai interesantă perioadă din întregul an pentru tine. Expansivul Jupiter se va scufunda în semnul tău pentru prima dată din 2010-2011, amplificându-ți norocul, optimismul și capacitatea de a-ți transforma cele mai mari vise în realitate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel