Horoscop 2022 BERBEC. Daniela Simulescu: "Vreau să îţi atrag ATENŢIA!"

Data publicării:
Berbec. Foto Pixabay. Autor Gerd Altmann
Descriere foto: Berbec. Foto Pixabay. Autor Gerd Altmann

După 2020 și 2021, doi ani încărcați, iată că ne uităm cu speranță la cel ce urmează. Chiar avem nevoie de o gură de aer, la propriu și la figurat. Anul 2022 este totul despre VINDECARE. 

O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani.

 
„Mai exact, Conjuncția Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie 2022 va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă până în 2035.

Oamenii vor avea nevoie de credință și o vor căuta în multe zări. 2022 se va simți de multe ori precum o nebuloasă. Dar de cele mai multe ori, avem nevoie de o asemenea stare pentru a începe să ne reconstruim. 

Perioada 14 mai - 28 iulie 2021 a fost ca un teaser la 2022. Te invit să te gândești la ce anume s-a întâmplat în viața ta atunci. Cu siguranță, o parte din evenimente vor continua în anul următor. 

Cei care au marcaj de Berbec, Fecioară, Balanță și Pești vor primi atât susținere, cât și teste de la univers. Aceștia o pot lua de la capăt, pot renunța la ce nu funcționează, își pot schimba viata radical sau pot face unele alegeri total diferite, indiferent de vârstă, statut sau educație.

Saturn va rămâne pe toată durata anului în Vărsător, ceea ce înseamnă că doar planurile autentice vor prinde viață”, atrage atenția Daniela Simulescu, redactor șef ASTROSENS.

 

Horoscop 2022 pentru BERBEC / cei cu ascendent în BERBEC


Vreau să îţi atrag atenţia că în anul 2022 trebuie să faci un pas înapoi, încă de la începutul anului. Jupiter se va afla în casa a 12-a pentru o perioadă. Te invit să îţi aminteşti ce s-a întâmplat între 14 mai şi 28 iulie, când Jupiter a fost în Peşti. Pentru că vei retrăi ce s-a întâmplat atunci, dar la un nivel amplificat.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel