Horoscop 2021. Venus în Fecioară: 21 iulie-16 august. Previziuni pentru fiecare zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pxabay/ autor Pexels
Descriere foto: Horoscop, sursa pxabay/ autor Pexels

Venus intră în Fecioară pe 21 iulie, unde va sta până pe 16 august. În această perioadă, vei încerca să îți îmbunătățești relația cu tine și cu ceilalți pentru a crea situații productive. Răbdarea se va dovedi a fi o virtute atunci când vine vorba de încredere, de cheltuirea și economisirea banilor, de romantism și de prietenii.

Răbdarea se va dovedi a fi o virtute.

Venus în Fecioară 2021


Berbec

Poate că nu ești sentimental sau fermecător prin ceea ce spui, dar ești de încredere și de nădejde. Acesta din urmă se va dovedi a fi mai important decât declarațiile de dragoste înfloritoare pentru cei la care ții, deoarece vor avea nevoie de tine mai mult ca niciodată (în special ca umăr pe care să plângă).


Taur

Creativitatea ta înflorește, ceea ce te ajută să vii cu idei inventive și să îți ridici nivelul artistic. Cu ajutorul prietenilor și colegilor tăi, vei reuși să realizezi un demers artistic uimitor, care să se folosească de talentul tău pentru a-ți exprima sentimentele față de lumea întreagă.

 

Gemeni

Este timpul să îți decorezi casa cu lucrurile cele mai fine din viață, care îmbrățișează stilul tău unic, cool și aerisit. Nu ezita să alegi obiecte noi și frumoase care vor adăuga frumusețe locuinței tale, atâta timp cât te încadrezi în buget.

 

Rac

Îți dai seama că modul în care îți exprimi sentimentele este mai ușor ca niciodată, deoarece emoțiile îți curg liber  în acest moment. Îți vei împărtăși sentimentele cu cei la care ții și  te vei simți înțeles.


Leu

Știi cum să te răsfeți cu cele cinci simțuri. Prin urmare, este important să îți planifici să le folosești pentru a vedea și a înțelege lumea. Ia o masă bună, învelește-te în cearceafuri moi, miroase trandafirii (la propriu), ascultă melodii romantice și privește apusul cu un pahar de vin.


Fecioară

Vă simțiți mai popular și mai simpatic ca niciodată, ceea ce vă face să vă doriți să ieșiți mai mult cu prietenii. Deschide-te către noi posibilități și distracție. Nu știi niciodată ce experiențe și activități îți pot face viața mai frumoasă.

 

Balanță

Luați o pauză de la activitățile mondene și odihniți-vă puțin. În loc să alergi toată ziua făcând comisioane și să te asiguri că tot ce ai pe lista de lucruri de făcut este gata, acordă-ți o pauză și relaxează-te. În acest fel nu te vei simți copleșit în următoarele săptămâni. Luați-o ușor.


Scorpion

Prietenii sunt o sursă de confort în acest moment, ceea ce îți va servi ca o modalitate bună de a te simți mai încrezător în tine însuți. Acest lucru îți va permite să ai câteva momente de inspirație și încredere în timp ce navighezi prin problemele zilnice.


Săgetător

Solicitarea unei măriri de salariu de la șeful tău ar putea aduce un impuls financiar pentru tine. Nu vă sfiiți să cereți mai mulți bani. S-ar putea să fiți dezamăgit de suma pe care o primiți, dar va pune în mișcare roțile pentru un avans financiar mai bun și mai profitabil.

 


Capricorn

Deși nu vă luați niciodată o vacanță de la serviciu, acum este momentul să începeți să vă gândiți la următoarea aventură. Plănuiește o escapadă distractivă cu prietenii sau cu familia, care îți va permite să faci un pas înapoi de la grijile profesionale. Îți va face bine să te relaxezi alături de ccei dragi.

 

Vărsător

Nevoia de a înțelege lucrurile dintr-o perspectivă intuitivă te va îndemna să cauți îndrumare din inimă. Odată ce vei reuși să faci acest lucru, vei descoperi că poți avea încredere totală și că poți da totul partenerului tău fără să te gândești de două ori. Ascultă-ți intuiția acum.


Pești

Îți dorești pace și tandrețe în relațiile tale, motiv pentru care optezi acum pentru o variantă mai puțin dramatică pentru rezolvarea animitor situații. Vorbești direct și sincer. Nevoia de claritate este puternică, făcându-te să vrei să lucrezi la probleme fără dramă. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel