Horoscop 2021. Lună Nouă pe 10 iulie. Ce NU AI VOIE SĂ FACI

Data publicării:
Luna Nouă. Unsplash.com/ autor Mark Tegethoff
Descriere foto: Luna Nouă. Unsplash.com/ autor Mark Tegethoff

Luna Nouă este asociată cu schimbarea, fiind o perioadă când pot fi demarate noi proiecte, când se pot modifica multe în comportamentul și atitudinea față de ceilalți, față de viață, în general. 

Sunt câteva zodii care vor simți din plin influența Lunii Noi. În același timp, astrologii avertizează că, pe 10 iulie, sunt interzise unele activități. Problema este că Luna Nouă mai este numită și Luna întunecateă.


 
Ce ai voie să faci?

Cel mai ușor lucru de făcut pe 10 iulie este curățenie în casă. Aruncați lucrurile de prisos, faceți mai mult spațiu. 

Luna Nouă va avea loc în semnul Racului, astfel încât orice activități care au legătură cu apa - mergeți la mare, la piscină, etc - vor ajuta la eliminarea energiei negative. De asemenea, se recomandă să curățați bijuteriile, în special a celor de argint. 

Începând cu 10 iulie, vă puteți ocupa de relațiile cu ceilalți. Gândiți și analizați cine sunt persoanele din jurul dumneavoastră, ce au bun și ce nu. Cu siguranță veți descoperi ceva senzațional. Este momentul perfect pentru a reflecta asupra vieții personale

Citește continuarea pe DC BusinessGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel