Horoscop 2021. Dacă nu câștigă la LOTO, primesc o moștenire

Data publicării:
Horoscop, sursa unsplash/ autor Sasun Bughdaryan
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash/ autor Sasun Bughdaryan

Unele zodii vor avea în această vară noroc în dragoste. Mai mult, își vor întâlni sufletul pereche chiar în următoarele săptămâni. Alte zodii vor însă avea noroc la bani, mai mult decât reprezentanții altor semne ale Zodiacului. Și este vorba despre mulți bani. 

Taur 

Materialiști prin definiție, nativii din Taur apreciază foarte mult confortul. Judecând după spuselor astrologilor, vor avea și mult noroc la bani în a doua jumătate a lunii iunie: ar putea primi o sumă impresionată dintr-o sursă neașteptată.

Ar putea fi o moștenire, ar putea câștiga la loterie sau ar putea ar putea da o lovitură în afaceri. Iar sfatul cititorilor în stele este să cheltuiți mica avere picată, practic, din cer. Petreceți o vară de vis, odihniți-vă și încărcați-vă bateriile. Veți avea nevoie de forțe proaspete. 

Scorpion

Și Scorpionii vor avea parte de o surpriză financiară până la începutul lunii iulie. Nu dați însă banii pe fleacuri. Împliniți-vă un vis: o călătorie la care ați visat toată viața, investiți într-o casă, cumpărați ceva de valoare. 

Norocul va veni de unde nu vă așteptați: fie veți primi un premiu substanțial, fie veți câștiga, ca și în cazul Taurlui, la loto. Astrele vă sfâtuiesc, totuși, să vă țineți departe de jocurile de noroc, deoarece ați putea pierde totul.

 

Citește Continuarea pe DC Business.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel