Horoscop 2021. Cum atragi SUCCES și BANI până pe 27 iulie

Data publicării:
Horoscop, Unsplash.com/ autor REX WAY
Descriere foto: Horoscop, Unsplash.com/ autor REX WAY

Începând de astăzi și până pe 27 iulie 2021, planeta Mercur, care se ocupă de comunicare, de gândire și tehnologii, se va afla în constelația Racului. Un moment perfect pentru a atrage noroc și prosperitate.

În același timp, Mercur în Rac este perioada în care foarte mulți se descoperă pe șine însuși, privind mai adânc în suflet, regândind situații, trăgând alte concluzii. 

Deoarece, în timp ce Mercur guvernează, printre multe altele, fluxul de informații, Racului îi pasă de tot ceea ce ține de casă, familie și cei dragi, de nevoile corpului și emoționale. De asemenea, el guvernează pământul, casele, trecutul, mamele și copiii, precum și sentimentul de apartenență la ceva sau cuiva, securitate și protecție. 

Pe de altă parte, în intervalul de referință, mintea devine mult mai irațională, emoțională și subiectivă. Cuvintele sunt mai încărcate emoțional și tind să doară mai mult decât de obicei. Nu intrați în certuri și conflicte, acționați cu înțelepciune și atenție.


Citește pe DC Business ce trebuie făcut pentru a atrage succes și baniGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel