Horoscop 2021. Atenție la aceste PERIOADE! Sunt pline de CAPCANE

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Valerie Elash
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Valerie Elash

În fiecare an, planetele Sistemului Solar ocupă poziții retrograde, antrenând perioade dificile pentru toți oamenii. Când trebuie să fim deosebit de prudenți și de atenți și în a doua parte a lui 2021? 

În 2021 există șapte planete retrograde. Ceea ce, desigur, va afecta toate aspectele vieții noastre. Dar dacă știm datele exacte ale perioadelor nefavorabile, vom putea lua măsurile necesare pentru a preveni eventuale necazuri și neplăceri. 

Mercur retrograd

În 2021, Mercur va retrograda de trei ori: din 30 ianuarie până pe 21 februarie, apoi din 30 mai până pe 23 iunie și, în sfârșit, din 27 septembrie până pe 18 octombrie. O asemenea așezare a planetei poate provoca probleme financiare. De aceea, nu vă aruncați să dați bani pe cine știe ce minune, indiferent de cât de importantă este. Păstrați-i. Nu se știe niciodată. 

În plus, astrologii vă sfătuiesc să vă feriți de minciuni și intrigi. Sunt destui indivioși care nu fac altceva decât să pândească momenul oportun pentru a lansa zvonuri. Dacă doriți ca planurile pe care vi le-ați stabilit să se îndeplinească, nu răspundeți la provocări.  

Venus retrograd

A doua planetă a Sistemului Solar va lua o poziție retrogradă la sfârșitul anului 2021, pe 19 decembrie. Sunt posibile probleme de natură romantică și, prin urmare, dacă intenționați să întâmpinați anul 2022 împreună cu cineva drag, atenție la comportament, la ce spuneți, la ce faceți. În caz contrac, totul va deveni un conflict major.

Citește continuarea pe DC Business. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel