Horoscop - 19 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: unplash.com
Descriere foto: Sursa foto: unplash.com

Horoscop zilnic, joi, 19 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Horoscop - 19 mai 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Norocul pare că întârzie. Luna se află în sectorul tău de muncă, dar nu este atât de susținută pe cât ți-ar plăcea de Venus, planeta iubirii din semnul tău zodiacal. Astăzi, când aceste planete transmit tensiunea  peste tot, trebuie să fii responsabil. Vei dori să lucrezi acolo unde lucrurile nu au fost în ordine și să  îmbunătățești.

 

Horoscop - 19 mai 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

S-ar putea să ai parte de o surpriză, Taur. Luna în sectorul tău educațional te face să te împingi să suces, dar cuadratura de astăzi cu Venus în Berbec te face să te întrebi dacă totul este bine și dacă totul este în ordinea corectă. S-ar putea să te surprinzi simțind că ceva a fost uitat. Fă-ți verificările necesare doar pentru a fi sigur. Nu veți regreta că faceți un efort suplimentar pentru a fi siguri.


Horoscop - 19 mai 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Prietenii îți dau o mână de ajutor, Gemeni. Luna în sectorul resurselor tale comune scoate la iveală ce e mai bun pentru tine în ceilalți. Persoanele cele mai apropiate de tine pot observa unde te-ai chinuit și fac lucruri pentru a te înveseli sau pentru a-ți oferi un umăr pe care să te sprijini. Vei fi pe deplin susținut astăzi, Gemeni. 


Horoscop - 19 mai 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Se poate forma un parteneriat, Rac. Luna în Capricorn atrage atenția asupra conexiunilor tale și acest lucru poate implica parteneri intimi, dar și parteneri de afaceri. Această energie lunară harnică vorbește cu Venus în Berbec, care se poate simți intens pentru tine. Așteptați-vă la puțină rezistență astăzi, chiar dacă lucrurile par promițătoare. S-ar putea să trebuiască să fii cel mai convingător, dar lucrurile arată bine pentru tine.


Horoscop - 19 mai 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Munca pe care o faceți acum vă răsplătește într-un mod uimitor. Luna își petrece ziua în sectorul tău de rutină și poți simți că ai puțin timp pentru joacă și că ești bombardat de muncă. Dar, nu fiți prea surprins dacă sunteți eliberat brusc de unele obligații. Norii se risipesc. Se poate simți aproape ca și cum ai fi manifestat ceea ce îți doreai și aveai nevoie. Aceasta este ocazia ta de a te bucura de o porție de distracție astăzi. Nu vă refuzați plăcerea dacă puteți.


Horoscop - 19 mai 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Îți găsești bucuria în munca pe care o faci, Fecioară. Luna în sectorul tău de romantism și creativitate este toată permisiunea de care ai nevoie pentru a scoate la iveală acea latură artistică a ta pe care nu ai întotdeauna ocazia să o etalezi. Aveți un fler pentru design și o viziune artistică. De la reorganizarea unei camere la mutarea mobilierului într-un mod care să adauge un aspect nou spațiului tău personal, sucurile tale creative pur și simplu curg.


Horoscop - 19 mai 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ești în modul de conducere, Balanță. Luna în sectorul casei și al familiei vă poziționează ca o figură de autoritate. Cu alte cuvinte, este posibil să luați deciziile astăzi. Dacă trebuie luate niște decizii importante, nu fiți timid. Spune-ți părerea, Balanță. Spuneți ceea ce credeți. Fii acolo pentru a încuraja un dialog sănătos și echilibrat și pentru a-i ajuta pe ceilalți să vadă problemele de fond pentru a le rezolva.

 

Horoscop - 19 mai 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vorbești cu autoritate, Scorpionule. Luna în Capricorn se referă la comunicare, iar tu ești un pic mai ferm când vorbești astăzi. Persoanele care nu au experimentat niciodată latura puternică a ta ar putea fi uimite de cât de bine vorbești și rămâi echilibrat sub presiune. O impresie bună este ceea ce ai de oferit. Și, sunteți forța din încăpere pe care ceilalți nu pot să nu o remarce.

 

Horoscop - 19 mai 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai ceea ce îți trebuie, Săgetător. Luna în Capricorn te face să iubești să muncești și te încurajează să faci bani.
Ți-ai fortificat viitorul cu o mică pernă de siguranță, iar acum ai ocazia să te răsfeți și să te bucuri de toată munca ta. Te-ai descurcat foarte bine în tot ceea ce te implici. 

 

Horoscop - 19 mai 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața ta se îmbunătățește, Capricorn. Luna își petrece ziua în semnul tău zodiacal, iar aceasta este o ocazie minunată de a fi tu însuți. S-ar putea să te lupți pentru a obține sprijinul pe care îl sperai din partea familiei, dar te așteptai la asta. Nu este o surpriză, motiv pentru care este atât de important ca tu să fii rezolvat din punct de vedere mental. Următoarea etapă a călătoriei vieții tale va fi foarte importantă pentru tine.

 

Horoscop - 19 mai 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cei care urăsc se retrag, Vărsătorule. Când Luna este în Capricorn, simți cine este pentru tine și cine nu, dar cu Venus în cuadratură cu Luna astăzi, există un puternic sentiment de rezistență când vine vorba de a te împinge să faci lucruri pe care preferi să nu le faci. S-ar putea să ți se pară mai ușor să rămâi aproape de casă decât să încerci să faci pe plac oamenilor. 


Horoscop - 19 mai 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Oportunitatea de care ai nevoie intră în viața ta, Pești. Luna în Capricorn te face să te gândești la prieteni buni care te iubesc și te responsabilizează. Cuadratura de astăzi dintre Venus și Lună poate aduce o oarecare tensiune în finanțele tale. Acest lucru poate însemna cheltuieli restricționate sau sentimentul că bugetul tău nu funcționează în acest moment. Este bine să reevaluezi pentru a vedea ce trebuie să faci pentru a readuce lucrurile sub control

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel