Horoscop 18 martie - Luna Plină în Fecioară pentru fiecare zodie / ascendent. Cele mai AFECTATE semne

Data publicării:
Daniela Simulescu, Astrolog DC News/ Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, Astrolog DC News/ Astrosens

Horoscop. Află ce aduce Luna Plină în Fecioară pentru fiecare zodie / ascendent, de la Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro:

Luna Plină în Fecioară din 18 martie se petrece la ora 09:17 dimineaţa. 

Vreau să ne uităm cum ne activează pe fiecare dintre noi, la ce trebuie să fim atenţi.

Luna Plină ne frustrează, ne activează, ne enervează, se schimbă ceva.

Luna Plină de pe 18 martie îi va influenţa mult pe cei care au marcaj mutabil în astrogramă: Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti.

 
Şi pentru că vorbim de Luna Plină în Fecioară, vorbim de nevoia de practic, de curăţare, de vindecare, dezinfectare, acceptare, justificare, efort, un sacrificiu, îngrijire, cotidian şi realitatea aşa cum este ea pentru că în astrograma momentului, Soarele în Peşti este lângă Neptun, Jupiter şi Mercur. Undeva trebuie să e dăm seama unde este cea mai mare confuzie din viaţa noastră ca să ne aşăm, să fim cu picioarele pe pământ. 

Horoscop Luna Plină în Fecioară pentru fiecare zodie / ascendent


Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Luna plină se va duce în casa a 6-a. Vorbim de o reconfigurare a stilului de muncă, a condiţiilor de la serviciu, a relaţiilor pe care le ai cu colegii. Undeva ai nevoie de o schimbare a limitelor pentru că ai în casa a 12-a foarte multe planete şi nu trebuie să te pierzi, să te abandonezi sau să ai încredere foarte mare în ceilalţi. E cazul să lucrezi puţin câte puţin.

Luna asta Plină vorbeşte despre stabilirea limitelor la locul de muncă, mai ales cu oamenii (subordonaţi sau colegi) şi despre sănătate, despre a mai renunţa la ce este în cotloanele minţii şi te ţine pe loc. Luna în Fecioară nu vrea haos, vrea să despice totul astfel încât să controleze fiecare detaliu. Deci axa 6-12 vorbeşte despre nevoia de a mai renunţa, la a te sacrifica, dar vorbeşte şi despre vindecare. 

Taur / cei cu ascendent în Taur

Luna Plină, la tine, este în casa a 5-a. undeva, în relaţia cu copiii, e nevoie să refaci, să restabileşti anumite graniţe. Nu e nevoie de ceartă, critică, exigenţă, dar să schimbi stilul de viaţă astfel încât şi ei să vină după tine. 

O Lună Plină în casa a 5-a vorbeşte şi despre cât timp îţi oferi tu versus cât timp le oferi celorlalţi din viaţa ta.

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel