HOROSCOP 18-24 septembrie. Cuvinte CHEIE pentru fiecare semn zodiacal: Se face trecerea de la 2021 la 2022

Unsplash.com/ autor Houcine Ncib
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Houcine Ncib

Săptămâna 18-24 octombrie este cea care face trecerea de la 2021 la 2022. Jupiter își va relua mersul direct și ne dă câteva evenimente care sunt menite să ne arate cum va arăta anul viitor. 

„Pe 18 octombrie, avem două evenimente importante. Mercur își oprește retrogradrea în semnul Balanței, iar Jupiter în cel al Vărsătorului. Mercur în mers direct va aduce un grad mai mare de claritate în cazul negocierilor. Vom fi mai dispuși să ascultăm și argumentele celorlalți. Și să folosim tactul și diplomația în orice conflict. Bineînțeles, să nu uităm de faptul că în primele zile de mers direct, lui Mercur îi mai place să ne arate ce am mai greșit pe ici colo. Cu Jupiter direct vom putea să ne facem planuri pentru viitorul apropiat pentru că vom căpăta o porție proaspătă de încredere. Dar și pentru că vom vedea realitatea în mod obiectiv”, transmite Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef ASTROSENS. 

Pe 19 octombrie, Marte face un trigon cu Jupiter. Este o zi nemaipomenită pentru activități de grup. Mai ales cele sportive.

Pe 20 octombrie, avem o Lună Plină în semnul Berbecului. Este o zi în care s-ar putea să ne pripim cu deciziile, mai ales pe plan partenerial. Furia va fi la tot pasul, vom încerca să o evităm, dar astfel nu vom face decât să o amplificăm. Vom discuta despre nevoile mele versus nevoile taie.

Pe 22 octombrie, avem un careu exploziv între Marte și Pluto. Ne vom supăra din nimicuri și vom reacționa violent, însă cauzele sunt altele și mult mai vechi. Mulți își vor expune frustrările într-un mod cosmetizat.

Pe 23 octombrie, Soarele iese din semnul diplomat și evitant al Balanței și începe să tranziteze semnul introvertit și pasional al Scorpionului.

Cuvinte cheie pentru fiecare zodie

Berbec/Ascendent în Berbec: stabilirea unor limite în parteneriate

Taur/Ascendent în Taur: pași importanți spre progres din punct vedere profesional

Gemeni/Ascendent în Gemeni: informații noi și folositoare

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 18 oct 2021, 14:57 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience