Horoscop 18 - 24 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Scorpion și Săgetător

Data publicării:
Horoscop 18-24 martie 2024
Descriere foto: Horoscop 18-24 martie 2024

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a prezentat horoscopul pentru 18 - 24 martie 2024. 

În rândurile de mai jos, găsiți previziunile pentru Scorpion și Săgetător pentru 18 - 24 martie 2024. 

 

Scorpion

 

„Stați departe de discuțiile indiscrete cu colegii! Nu stați la bârfe. Nu spuneți lucruri. Nu intrați în viețile lor și nici pe ei nu-i lăsați să intre în viața voastră. Cu colegii abordați o atitudine cât mai profesionistă. Sunteți colegi și atât. Aveți o preocupare mai mare pentru sănătate, un pic de ipohondrie. Vă recomand - dacă aveți vreo durere de cap - să nu intrați pe Google pentru că veți primi niște rezultate pe Internet care vă vor panica. Ipohondria exagerată de săptămâna viitoare vă face foarte mult rău.

 

Sunteți invitați să abordați diferit relația cu copiii - indiferent de vârsta pe care o au. Și dacă vă pun niște limite, trebuie să le acceptați din iubire pentru ei. Copiii au și ei nevoile și viețile lor. Cei care nu au copii își vor da seama acum dacă își doresc sau nu copii. Va fi un soi de negociere cu partenerul pe ideea „ce facem de acum încolo. Avem timpul și resursele necesare pentru a avea copii?”, a zis Daniela Simulescu.

 

 

Săgetător

 

„Vă recomand să nu-i faceți pe copii să se simtă respinși de voi. Dacă aveți mai mulți copii, pare așa că îi puneți într-o competiție. Nu creați între ei o atmosferă de rivalitate sau o atmosferă de înjosire, de milă! Încercați să vă amintiți cum era când erați mici și erați comparați cu rude, vecini etc. Stați departe de chestia asta! Mai degrabă verificați-vă propriile nemulțumiri.

De acolo izvorăsc furia și suferința. Aveți tendința de a învrăjbi copiii. Dacă nu aveți copii, trebuie să știți că reproșurile care vin dinspre partener nu sunt despre voi. Reproșurile pe care le primiți de la persoana iubită sunt mai degrabă despre persoana respectivă. Înseamnă că are o suferință, are o furie, are o durere și nu știe să le exprime și este mai simplu să dea vina pe alții. În plus, veți avea parte de o realitate crudă, dar necesară când este vorba despre relațiile cu un membru al familiei. Nu-l mai puteți schimba, indiferent de vârsta lui. Nu încercați să le oferiți soluțiile voastre ca și când sunt singurele posibile”, a mai spus Daniela Simulescu.

 

 

VEZI ȘI: Horoscop 18 - 24 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Fecioară și Balanță / video:

https://www.spectacola.ro/horoscop-18-24-martie-2024-daniela-simulescu-previziuni-pentru-fecioara-si-balanta-video_37655.html

 

VEZI ȘI: Horoscop 18 - 24 martie 2024. Daniela Simulescu: Iese soarele pentru voi. Gata! Vă reveniți! Este nemaipomenit! / video:

 

https://www.spectacola.ro/horoscop-18-24-martie-2024-daniela-simulescu-iese-soarele-pentru-voi-gata-va-reveniti-este-nemaipomenit-video_37653.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel