Horoscop 18 - 24 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Fecioară și Balanță / video

Data publicării:
Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a prezentat horoscopul pentru 18 - 24 martie 2024. 

În rândurile de mai jos, găsiți previziunile pentru Fecioară și Balanță în săptămâna 18 - 24 martie 2024. 

 

Fecioară

 

„Pentru mulți, poate fi un moment decisiv în relația pe care o aveți. Vă decideți să vă mutați cu partenerul. Vă decideți să vă luați o casă cu partenerul. Vă decideți să oficializați relația. Practic faceți următorul pas în relație. Cei care aveți deja o relație, s-ar putea să fiți nevoiți să îmbinați și partea romantică, dar și partea pragmatică a vieții. Să n-așteptați doar floricele, povești și cadouri, ci să mai acceptați că în cuplu mai apare și câte o problemă. Poate se îmbolnăvește cineva drag, poate apar anumite situații la serviciu etc și trebuie să acceptați. Trebuie să ajungeți la un numitor comun. S-ar putea ca unele cheltuieli să vă lase un gust amar, că poate cineva vă cere bani, dar nu vi-i dă înapoi... Aveți grijă pe plan financiar”, a zis astrologul.

 

Balanță

 

„În tot ce înseamnă parteneriate, lucrurile se pot îmbunătăți pentru unii dintre voi. S-ar putea ca vorbele partenerului să vă doară rău de tot. Sau chiar voi puteți avea niște cuvinte care dor ca niște arme. Puteți lăsa cicatrici puternice celuilalt. Trebuie să vă acceptați limitele acolo unde sunt. La locul de muncă actual, dacă vreți ceva diferit, nu mai luptați cu morile de vânt, acceptați care este situația și lăsați timpul să treacă până când vă mai reveniți. Toți vrem un job mai bine plătit, cu mai multe libere, dar sunt momente în viață când ne lovim de realitate și trebuie să o acceptăm așa cum este. Săptămâna viitoare este vorba despre o maturizare pe plan profesional. Aveți multă grijă și la sănătate!”, a mai spus Daniela Simulescu.

 

Vedeți detalii aici:

 

 

VEZI ȘI: Horoscop 18 - 24 martie 2024. Daniela Simulescu: Iese soarele pentru voi. Gata! Vă reveniți! Este nemaipomenit! / video:

https://www.spectacola.ro/horoscop-18-24-martie-2024-daniela-simulescu-iese-soarele-pentru-voi-gata-va-reveniti-este-nemaipomenit-video_37653.html

 

VEZI ȘI: Părintele Pimen Vlad: Dacă faceți asta în Postul Paștelui, să vedeți câte minuni vin în viața voastră!:

https://www.spectacola.ro/parintele-pimen-vlad-daca-faceti-asta-in-postul-pastelui-sa-vedeti-cate-minuni-se-fac-in-viata-voastra_37619.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel