Horoscop - 17 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic: marți, 17 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Viața ta începe să își arate partea luminoasă. Te afli în vârful schimbărilor și te simți atât de bine. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa ta solară a aventurii. Ce vrei să faci în continuare? Viitorul plin de posibilități pentru tine!

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ai un potențial fantastic, iar asta îți atrage o propunere de colaborare de nerefuzat. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa ta solară a resurselor comune. Este minunat atunci când poți împărtăși cine ești cu cineva care îți apreciază cu adevărat talentele și abilitățile. 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nu știi niciodată cine va intra în viața ta când te aștepți mai puțin și îți va schimba viața. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa ta solară a angajamentelor, iar acest lucru îți poate spori dorința de companie. Poate o întâlnire sau o discuție târzie cu o persoană interesantă.



Rac (21 iunie - 22 iulie)

Fii deschis la minte și optimist, Rac. Vei avea energia de care ai nevoie pentru a duce lucrurile la bun sfârșit, chiar dacă astăzi ești nu te simți în apele tale. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa ta solară a îndatoririlor zilnice. Și astfel, un sentiment de urgență este prezent pentru tine. S-ar putea să ai în minte un puternic sentiment de responsabilitate față de tine și față de ceilalți. Pentru că știi că oamenii depind de tine, s-ar putea să insiști mai mult decât de obicei.


Leu (23 iulie - 22 august)

Atunci când zâmbești, întreaga încăpere se luminează, iar acest lucru va topi inima unui potențial partener. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa ta solară a romantismului. Și ți se cuvine puțină iubire și distracție în viața ta. Începe să lași vibrațiile tale să trimită semnalele potrivite că ești disponibil și deschis pentru a vedea unde te duce fericirea. Chiar dacă a trecut ceva timp de când nu ai mai ieșit și nu te-ai mai distrat cu cineva, asta nu înseamnă că nu o vei face în viitorul apropiat. De fapt, această săptămână poate fi începutul unei noi povești de dragoste.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ești stânca familiei, iar prezența ta este tot ceea ce contează. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa ta solară a căminului. Aveți atât de multă iubire de dăruit și sunteți plin de înțelepciune astăzi. Te-ai abținut puțin pentru a-i lăsa pe ceilalți să își facă treaba. Dar, astăzi, ar putea fi greu să reziști să nu împărtășești unele dintre gândurile și ideile tale din dragoste pură.

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ceea ce spui contează și cu cât ești mai sincer, cu atât mai bine. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa ta solară a comunicării. Nu vrei să lași o conversație să se termine într-o notă proastă.
Așa că, Balanță, vei face tot posibilul să explici și să te asiguri că toată lumea te-a înțeles. Ești sensibil și intuitiv. S-ar putea să nu înțelegi tu însuți totul, dar vei dori să te asiguri că oamenii simt că pot pune întrebări și că pot recunoaște atunci când sunt confuzi.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Să-ți asumi un risc cu cheltuielile tale poate fi un pic înfricoșător uneori, dar dacă ai puțini bani cu care nu te deranjează să te joci, loteria sau răzuirea unui loz ar putea fi distractiv.  Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa ta solară a banilor. Asta se traduce prin câștiguri bănoase, fie realizate prin muncă, fie prin noroc.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna intră în semnul tău zodiacal în următoarele zile îți activează casa solară a identității. Acest lucru are un efect puternic asupra ta. Încrederea ta crește, Săgetătorule. Și, capacitatea ta de a face lucruri poate te surprinde chiar și pe tine. Energia e la cote maxime.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Uneori trebuie să ai de-a face cu oameni furioși și nu e deloc amuzant. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa ta solară a dușmanilor ascunși. Nimeni nu te poate depăși pe plan emoțional în acest moment. Ești puternic pe interior și chiar și în mijlocul unei furtuni emoționale, îți găsești pacea interioară.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Socializează astăzi și permite-ți să explorezi și să te distrezi. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa ta solară a prieteniilor. Oamenii te plac, Vărsătorule. Întotdeauna se întâmplă ceva interesant în viața ta, iar acest lucru este ceea ce îi atrage pe oameni către tine.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Lucrurile încep să se întâmple pentru tine la serviciu, Pești. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa ta solară a carierei și a statutului social. Se întâmplă niște schimbări și e foarte bine pentru tine. De fapt, este o experiență necesară pe care poate nici nu te-ai gândit să o ceri.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel