Horoscop 15-21 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:

Horoscop săptămânal: 15-21 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021

Berbec

(19 martie - 19 aprilie)

Berbec, vrei să te apuci de atâtea aventuri noi în ultima vreme. Cu toate acestea, nimic nu va ține dacă nu stabilești o rutină. Cum poți să-ți construiești imperiul dacă nu i-ai creat mai întâi o bază stabilă?

Săptămâna aceasta încearcă să abordezi crearea unei rutine zilnice pentru a trece la treabă; începe cu ceva mic și construiește pe măsură ce devine un obicei mai degrabă decât o corvoadă.

Ești destinat succesului, nu-ți sta singur în cale.

 

Taur


(20 aprilie - 20 mai)

Taur, îngrijorarea ta va fi cel mai mare dușman al tău în această săptămână. Pe măsură ce tot mai mulți oameni sunt atrași de minunile tale, s-ar putea să începi să creezi dileme acolo unde nu există.
Este important să observi cum te simți în acest moment. Vă simțiți inconfortabil? Faceți rău cuiva? Vă bucurați doar de momentul petrecut în timp ce împărțiți spațiul cu ceilalți?

Preocupă-te mai puțin de felul în care te privesc ceilalți după ce îți permiți un moment de bucurie și mută-ți atenția asupra modului în care te vezi pe tine însuți atunci când nu mai este nimeni în jur.

 

 

Gemeni

(21 mai - 20 iunie)

Gemeni, energia ta este intensă în această săptămână, dar asta nu înseamnă că vrei să o împarți cu ceilalți. Ai multe de vindecat și s-ar putea să vrei să-ți îndrepți atenția spre interior, în loc să fii disponibil pentru toți ceilalți.

Unii oameni ar putea găsi acest lucru inconfortabil, mai ales dacă apelează la tine pentru a-și rezolva problemele. Cu toate acestea, nu poți turna în cupa lor dacă nu ai nimic de dat.

Onorați dorința corpului vostru de a fi singuri și ascultați; nu știți niciodată ce ați putea învăța de la voi înșivă.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Rac, este timpul să înfrunți realitatea dură că nimeni nu va putea să te salveze în afară de tine însuți.

Nu există nicio persoană pe acest pământ care să-ți poată spune ceea ce ai nevoie să auzi. Dar știi ce îți dorești să îți spună altcineva; nu ar fi frumos să ți-o spui ție însuți?

Săptămâna aceasta încearcă să te provoci să găsești validarea din partea ta în toate mișcările pe care le faci, în loc să cauți frenetic să o găsești la altcineva.

Cine știe; poate că, odată ce o vei face, vei ști în sfârșit ce ți-a lipsit tot timpul?

 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Leu, dacă nu creezi un echilibru în viața ta între tot ceea ce faci și restul de care ai nevoie, te vei întinde prea mult. Nu poți să ții pasul cu spectacolul pe care îl oferi publicului tău dacă nu creezi și o pauză pentru a-ți acorda un moment de respiro.

Știm cu toții că te poți forța să faci totul, însă știm, de asemenea, că acest lucru are un cost ridicat. De ce să plătești pentru această muncă solicitantă din punct de vedere emoțional dacă ai putea pur și simplu să onorezi dorința minții tale de a lua o pauză?

Nu ești un ratat pentru că ai nevoie să îți iei timp să te bucuri de viață în loc să o stăpânești. Acest lucru te face uman.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Fecioară, ar fi mult mai ușor să-ți găsești bucuria și confortul în compania altora, chiar dacă asta îți consumă energia la sfârșitul zilei. Cu toate acestea, aceasta poate fi o soluție simplă și nu există nicio provocare sau creștere în acest sens.

Poate că este timpul să privești în interior și să te concentrezi asupra problemelor pe care le eviți, în loc să încerci să le spui altora cum să-și trăiască viața. Ai sfaturi ascuțite și inteligente, totuși, este timpul să ți le oferi ție însuți în loc să încerci să remodelezi viața altcuiva.

Nu este prea greu de făcut, este o provocare și ar trebui să ptofiți de oportunitatea de a privi în interior atunci când ți se prezintă. Nu-ți nesocoti propria înțelepciune.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, este timpul să explorezi ceea ce se află dincolo de orizont. Te-ai limitat pe tine însuți, menținându-te legat de ceea ce cunoști. S-ar putea chiar să constați că masca pe care o porți în jurul celorlalți se atașează de adevărata ta personalitate.


Săptămâna aceasta ar trebui privită ca o șansă de a te elibera și de a te regăsi pe tine însuți împotriva tuturor șanselor.

Nu ai nevoie să continui un act care nu te ajută să îți îmbogățești viața. Permite-ți să explorezi tot ceea ce te-a atras, fără să-ți spui că ești prost pentru că te simți atras de asta.

Balanță, există o mâncărime pe care nu ai reușit să o scarpini pentru că ai fost înlănțuită într-un singur loc, dar cătușele s-au dezlegat și este timpul să vezi unde rătăcești atunci când nu mai există limite.

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, săptămâna aceasta trebuie să îți asculți vocea interioară înainte de a acorda atenție la ceea ce îți spun alții. Dacă simți că ceva nu este în regulă în cadrul unei conversații, onorează indiciile care sosesc. Ele te avertizează că ceva nu este în regulă.

De multe ori, atunci când nu ai dovezi tangibile ale problemelor care apar, le ignori, pentru că sentimentele sunt mai fanteziste decât ceea ce este pe hârtie. Dar întreabă-te, cât de des se dovedește a fi adevărat îndemnul de a nu avea încredere în cineva fără dovezi?

Intuiția ta este o putere pe care trebuie să o onorezi; nu-i lăsa pe oameni să te păcălească să crezi în narațiunea lor.

 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, încrederea ta este fermecătoare, însă riști să fii un pic prea mândru. Există o linie fină între stima de sine și un ego dezlănțuit și s-ar putea să constați că oscilezi între acestea.

Fii conștient că unele circumstanțe necesită scuze de care nici măcar tu nu ești mai presus. Toată viața ta s-ar putea să te fi simțit ca și cum ai fi un țap ispășitor, iar faptul că te afli într-o situație în care s-ar putea să fii ușor vinovat este posibil să reînvie aceste sentimente vechi. Cu toate acestea, trebuie să îți ceri scuze pentru lucrurile pe care le strici.

 


Capricorn

(22 decembrie - 19 ianuarie)


Capricorn, cu siguranță ai face orice ca să te asiguri că ai grijă de  cei pe care îi iubești, dar ești sigur că le sunt satisfăcute și nevoile emoționale? Săptămâna aceasta te îndeamnă să te concentrezi pe exprimarea iubirii tale în mai multe moduri decât în mod normal.

S-ar putea să constați că uneori poți fi puțin robotizat în exprimare, chiar dacă faci atât de multe pentru cei la care ții. Probabil că te doare când oamenii nu recunosc tot ceea ce faci pentru ei, de asemenea. Cu toate acestea, a fi furnizorul s-ar putea să nu se înregistreze în limbajul lor de dragoste.

Încercați să îi întrebați pe cei de care vă pasă cum vă puteți arăta mai bine aprecierea; la rândul lor, probabil că vă vor întreba și ei la fel. Aceasta este o conversație pe care să nu o mai puneți pe tapet.

 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorule, săptămâna aceasta te poate provoca și îți poate oferi conflicte pe care ai încercat să le eviți. De fapt, ar putea declanșa din nou răni vechi să se deschidă, făcându-te să te simți mai vulnerabil decât ți-ai permis să fii în ultimii ani.

Cu toate acestea, faptul că alții te rănesc nu te reflectă ca persoană. Toată lumea trece prin momente dificile, chiar dacă gândurile tale ar putea încerca să te convingă că această situație este unică pentru tine. Nu ești atât de singur pe cât crezi.

Încearcă să nu interiorizezi cuvintele crude aruncate în direcția ta sau să nu-ți asumi greutatea lumii pentru că simți că meriți să suferi. Căutați alinare, nu pedeapsă.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Pești, probabil că săptămâna aceasta trăiești momentul tău de personaj principal. Este uimitor; ar trebui să absorbi această strălucire cât mai mult posibil și să pășești în această glorie. Totuși, asta nu înseamnă să nu rămâi umil.

Poți să te bucuri și să sărbătorești cât de radiant ești fără a-i doborî pe ceilalți. Nu trebuie să dai volumul mai încet la minunăția ta, ai voie să fii curajos, dar asta nu ar trebui să se întâmple în detrimentul celorlalți.

S-ar putea să nu te simți hipersensibil în această săptămână, dar știi cât de vulnerabil te simți atunci când o faci. Dacă observi acest comportament la altcineva, alege compasiunea, deoarece nu ai loc să judeci.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel