Horoscop 15-21 august 2022. ZODIA atenționată: Fără cale de întoarcere

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop săptămânal, 15-21 august 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Ai grijă la ce spui și cui spui în această săptămână, Berbec, deoarece săptămâna aceasta ți-ai supraestimat propria putere. S-ar putea foarte bine să ai sută la sută dreptate, dar s-ar putea ca momentul să nu fie potrivit. Săptămâna aceasta trebuie să înveți lecția de sincronizării și a discreției. Nu acționa din impuls; așteaptă-ți timpul.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ceea ce îți rezervă această săptămână este pură rebeliune, chiar cu prețul propriei sănătăți. Te simți obosit de lume, în general, și vrei să petreci. Pur și simplu nu poți intra în modul în care totul se prăbușește, sau în toată rutina "ființele umane sunt nașpa". Te-ai săturat ca toată lumea să fie atât de deprimantă și, într-un moment de rebeliune, vei decide să te sustragi responsabilităților în această săptămână și să te duci  la distracție. Sună bine pe hârtie, dar va funcționa asta cu adevărat pentru tine?

 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Nu te poți decide ce să faci în această săptămână, ca și cum asta ar fi ceva nou în lumea Gemenilor. Ai atât de multe oportunități mărețe în fața ta, încât nu poți alege. Și totuși, ăsta este cel mai rău scenariu al tău: nu vrei o mie de opțiuni, oricât de grozave ar fi ele. Acestea sunt lucrurile care te încurcă și te fac să ajungi să nu mai faci nicio alegere. Hei, cel puțin ai o oportunitate. Fă pasul cât mai repede, Gemeni.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Săptămâna ta se anunță a fi de invidiat în aproape toate modurile posibile. Există o oportunitate care ți se oferă, iar asta te face să te simți liniștit, iubit și în siguranță. Nu ai de ce să-ți faci griji în această perioadă, iar partea cea mai bună este că tu ai creat acest lucru pentru tine, Rac. Ai muncit din greu și ai investit timp, iar acum, se pare că vei primi cea mai mare recompensă pentru eforturile tale. Strălucești în această săptămână, Rac. Bucură-te de călătorie.


Leu
(23 iulie - 22 august)

S-ar putea să te simți un pic mai singur decât de obicei în această săptămână, Leu, deoarece ți-ai stabilit un nivel de așteptări atât de ridicat încât nu pare că cineva se poate ridica la înălțimea a ceea ce îți dorești. Crezi că ai dreptul la sentimentele tale și da, într-adevăr, așa este. Singura problemă aici este că nu toată lumea din viața ta dorește să te cocoloșească sau să facă ceea ce le ceri. Nu sunteți răutăcios, dar vă lipsește răbdarea cu oamenii și cel mai bine ar fi să nu dați cu ei de pământ doar pentru că au pur și simplu punctul lor de vedere.

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Săptămâna aceasta ești la înălțime, iar jocul tău se referă la dragoste. Ești gata să dăruiești iubire oricui are nevoie de ea, căci ziua de astăzi scoate la iveală latura parentală a personalității tale. Îți place să îți asumi rolul de ajutor, iar dacă poți împărtăși o parte din înțelepciunea ta dobândită cu cineva mai tânăr decât tine, atunci o vei face. Și, aceștia se vor înfrupta din asta, pentru că ești adorabil și adorabil pentru cei care au ochi să te vadă așa cum ești.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar nu există nimic cu care să nu te poți descurca în această săptămână, deoarece totul merge ca uns. Acest lucru se referă atât la muncă, cât și la viața de acasă, deși viața de acasă poate veni cu câteva obstacole. Atâta timp cât faci ceea ce trebuie să faci, din punct de vedere al responsabilității, ar trebui să treci destul de bine peste problemele de acasă. Ceea ce este bine de știut este că aceasta ar putea fi săptămâna în care primești vești bune despre un upgrade în finanțele tale. O promovare se anunță pentru unele Balanțe.

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta trebuie neapărat să fie rezervată odihnei, Scorpionule. Se pare că te-ai târât prin iad și înapoi, în ceea ce privește munca, și ai nevoie de o pauză ca nimeni altul. Îngrijirea de sine trebuie să intre în joc săptămâna aceasta, pentru tine, și trebuie să-ți măsori nivelul de energie pentru a nu ajunge să te prăbușești. Te rog să-ți iei timp liber în această săptămână pentru a-ți reîncărca bateriile emoționale. Cu toții avem nevoie de timp liber, așa că pretinde acest lucru pentru tine. Vei fi bine.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te simți generos în această săptămână, deoarece se pare că ai intrat în posesia unor bani și acum, tot ce vrei să faci este să îi cheltuiești. Norocul tău este că nu ai de gând să te înnebunești pe tine însuți, ci că ai chef să ajuți pe altcineva; cineva care crezi că merită donația ta. Nimeni nu-ți va cere bani săptămâna aceasta, dar s-ar putea să te simți obligat să trimiți cuiva un cadou în bani. Ar putea fi un prieten sau un membru al familiei. Să știi că darul tău este bine apreciat.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea să vezi cum ceva la care ai ținut cândva să se încheie în această săptămână, Capricorn, deoarece se pare că vei avea parte de o ceartă care ia o întorsătură negativă. Vei avea parte de unul dintre acele momente "fără cale de întoarcere", iar acest lucru te va afecta profund. Dacă anumite cuvinte nu ar fi fost spuse, și totuși, au fost și nu mai pot fi luate înapoi. Unele greșeli sunt făcute să dureze, așa cum se spune, iar săptămâna aceasta îți va arăta ceva despre cineva pe care îl iubești și pe care nu îl poți ignora.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Începi săptămâna cu îngrijorare și o ții așa toată săptămâna, până când ajungi să te îngrijorezi și mai mult la sfârșitul săptămânii. Ceea ce te macină este faptul că încerci să dai un sens tuturor lucrurilor și, pe termen lung, nu faci decât să te gândești prea mult la lucruri.
Îți analizezi visele pentru a găsi un sens, iar apoi, în timpul orelor de veghe, analizezi totul. Săptămâna aceasta te ține închis în mintea ta, unde vei ajunge să știi că depinde doar de tine să găsești o cale de ieșire.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Planurile făcute vor fi amânate pentru o altă zi. S-ar putea chiar să pierdeți niște bani în acest proces, dar orice ați aranjat să se întâmple în această săptămână, nu se va întâmpla. Este mai mult ca sigur că este vorba de o călătorie sau de o vizită la o rudă îndepărtată. Ați aranjat timpul și ați pus banii pentru ca acest lucru să se întâmple, iar apoi, cineva se dă bolnav sau nu poate ajunge la întâlnire. Este vorba doar de bani, Pești. Asta trebuie să fie mantra ta de săptămâna asta. Sunt doar bani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel