Horoscop 13 aprilie 2024. Neti Sandu, vești grozave pentru câteva zodii

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Neti Sandu a venit cu horoscopul zilei de sâmbătă, 13 aprilie 2024.

Horoscop Berbec 13 aprilie 2024

 

 

„Poate ieșiți cu prietenii, iar dacă nu aveți companion de viață puteți întâlni pe cineva care să vă atragă atenția c-ar fi potrivită pentru voi, persoana”, a zis Neti Sandu.

 

Horoscop Taur 13 aprilie 2024

 

„O să vă lăsați curtați de rude și de prieteni să ieșiți la socializare ca să fiți și voi de față la o nuntă, un botez sau la aniversarea cuiva apropiat”, a zis Neti Sandu.

 

Horoscop Gemeni 13 aprilie 2024

 

„Aveți chef de socializare, dar mai sunt niște treburi pe acasă de făcut și o să le veniți de hac rapid ca să puteți pleca într-o escapadă turistică”, a spus Neti Sandu.

 

Horoscop Rac 13 aprilie 2024

 

„Se pare că preferați să rămâneți acasă și să-i invitați pe la voi pe frați, pe surori și pe prieteni ca să stați la povești și să degustați ceva bun”, a spus Neti Sandu.

 

Horoscop Leu 13 aprilie 2024

 

„Voi se poate să vă repeziți la prietenii din alt oraș să ziceți cuiva „La mulți ani!” că vreți să-i faceți o surpriză și vă puteți întoarce ori diseară, ori mâine seară, a zis astrologul.

 

Horoscop Fecioară 13 aprilie 2024

 

 

„O să scoateți niște bani de la pușculiță ca să-i duceți pe cei mici la locurile de joacă preferate, sau la un spectacol, și o să fie o bucurie și pentru voi”, a mai zis Neti Sandu.

 

Horoscop Balanță 13 aprilie 2024

 

„O vizită neașteptată și poate să aflați noutăți care vă pot schimba o viziune legată de o afacere în care aveați de gând să vă implicați”, a mai spus Neti Sandu.

Horoscop Scorpion 13 aprilie 2024

 

„Sunteți înconjurați de oameni care se simt bine în preajma voastră și o să puteți petrece și azi și mâine un timp de calitate, vizitând diverse locuri”, a zis Neti Sandu.

 

Horoscop Săgetător 13 aprilie 2024

 

„Se poate să vă rețină niște treburi gospodărești pe acasă, cam jumătate de zi, dar puteți merge seara la un party, la o plimbare”, a mai zis Neti Sandu.

 

Horoscop Capricorn 13 aprilie 2024

 

„O să socotiți banii ca să vedeți dacă vă ajung pentru o ieșire cu prietenii prin țară pe undeva, ca să vizitați și alte locuri”, a mai spus astrologul.

 

Horoscop Vărsător 13 aprilie 2024

 

„Poate vă faceți timp să schimbați două vorbe cu niște apropiați care traversează o perioadă mai grea și să le ridicați moralul”, a mai spus Neti Sandu.

 

Horoscop Pești 13 aprilie 2024

 

„Sunteți mai energici decât de obicei și poate plecați într-o excursie ca să le faceți o bucurie și celor care așteaptă de multă vreme să treceți pe la ei”, a conchis Neti Sandu, conform PRO TV.

 

VEZI ȘI: Petra Pintelei, mireasă. Cât de frumoasă este în rochie albă! / video:

https://www.spectacola.ro/petra-pintelei-a-devenit-mireasa-cat-de-frumoasa-este-in-rochie-alba-video_38431.html

 

VEZI ȘI: Theo Rose, implicată în plin scandal. Prima reacție a artistei: Îmi doresc să clarific situația:

https://www.spectacola.ro/theo-rose-implicata-in-plin-scandal-prima-reactie-a-artistei-imi-doresc-sa-clarific-situatia_38430.html

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel