Horoscop 12 - 18 septembrie. Atenționare pentru Taur, Vărsător și Scorpion. Careul Venus - Marte afectează nativii Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

Data actualizării: | Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Iată ce urmează din punct de vedere astrologic în perioada și-n săptămâna următoare.

”Ne apropiem de un alt careu Saturn - Uranus. Nu se află la grad perfect ca-n 2021, când a fost de trei ori, dar, oarecum, ne readuce aminte toate tensiunile de anul trecut. (...) Careul trezește multe tensiuni, iar cei cu marcaj fix în astrogramă (Taur, Vărsător, Scorpion), să fiți atenți că revin pe tavă lucruri întâmplate în trecut care vă vor sâcâi într-un mare fel” spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, despre perioada următoare. 

În 16 septembrie, vom avea un careu între Venus în Fecioară și Marte în Gemeni: ”E o tensiune între cele două: Venus e cu iubirea, Marte e cu pasiunea, cu acțiunea și cu senzualitatea. Apare o tensiune, multe relații vor trece printr-o zonă pasiv-agresivă și apar dificultății, mai ales la nivel de comunicare. Acest careu se simte mai ales în hărțile celor care au marcaj mutabil, vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător și de Pești. 

În 17 septembrie, vom avea o opoziție între Soare și Neptun, debusolantă, plină de confuzie, în care să avem grijă să nu-i credem pe cei din jurul nostru, cu atât mai mult cu cât chiar noi vom avea tendința de a-i manipula, spune astrologul Daniela Simulescu. Soarele este în Fecioară și Neptun este în Pești, ceea ce, conform astrologului, logica dispare când vom avea ceva de negociat. Nu ne vom mai baza pe argumente foarte practice. Vom fi mai mult epuizați. 

Iată principalele aspecte pentru zodii, pentru săptămâna 12 - 18 septembrie: 

Berbec: Revin persoane din trecut. E bine să ai un plan de rezervă pe plan profesional, vei fi pus pe drumuri permanent. 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel