Horoscop 12 - 18 iulie 2021. O zodie este ghinionista săptămânii. Previziuni pentru toți nativii

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor herwigclaeys0
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor herwigclaeys0

Horoscopul săptămânal din 12 până în 18 iulie 2021. Predicția completă despre sănătate, bani și dragoste în funcție de zodia ta.

 
Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Rutina și ordinea vă vor marca relațiile amoroase. Asta înseamnă că va trebui să fii cel care promovează situații speciale, care rup rutina. Berbecul singur poate întâlni oameni foarte arătoși, dar care mai târziu nu vor avea o conversație atât de interesantă pe cât te-ai așteptat.

La locul de muncă va trebui să fii mult mai atent; îți vor analiza mult mișcările și vor exista momente destul de incomode. Articolele considerate obiecte de colecție vă pot ajuta să câștigați bani în plus.

Veți fi destul de leneși și veți evita cu orice preț să mergeți la sală (deși în propria casă puteți face și mișcare).

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Persoana singură știe foarte bine care este obiectul iubirii sale, chiar dacă încearcă să o ascundă. Deci, suficient de a pierde timpul cu mesaje cu dublă semnificație și spune-i persoanei ce simți, cât de mult îți place. Totul va fi bine în căsătorii (atâta timp cât gelozia este stocată în sertarul inferior al dormitorului).

Va trebui să aveți de-a face cu colegii care vă fac să vă supărați, care vă fură viața de parcă ar fi vampiri energetici. Diplomația va fi cel mai bun instrument pentru a le face față.

Aveți o sănătate foarte bună și vă va evidenția capacitatea de dezvoltare spirituală.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Vei fi invidia celorlalte semne ale Zodiacului când vine vorba de iubire. În această săptămână veți primi mai multe surprize de la persoana iubită. Cineva pe care îl cunoașteți va fi foarte gelos pe voi pentru asta și vă va trimite energia lor negativă.

Gemeni, este o săptămână perfectă pentru a crea noi legături fructuoase în ceea ce privește contactele profesionale. Dar rețineți că, dacă sunteți prea mândru în discuții, interlocutorul dvs. își va da seama că vorbiți doar din interes.

Veți reveni la unele dintre obiectivele dvs. în așteptare legate de sănătatea fizică pe care vi le-ați stabilit la începutul acestui 2021.

 

Citește continuarea pe Știri Diaspora.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel