Horoscop 11 - 17 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodiile care vor avea parte de câștiguri financiare

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 11 - 17 martie 2024. 

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, ce ne așteaptă în săptămâna următoare. 

 

Berbec

Este o săptămână excelentă, în care fericirea și reușita sunt partenerii voștri de viață. Aveți posibilitatea să vă afirmați, vă sunt recunoscute toate meritele. Clarificați orice situație care apare, dați dovadă de multă vitalitate, iar cei care au înclinații spre artă au succes. Lucrați săptămâna viitoare, pentru că vă relaxați mai târziu. Aveți o creativitate ieșită din comun. 

Taur

Începeți o acțiune nouă, o activitate profesională pe care o desfășurați își are reușita, realizare materială pozitivă. O întâlnire cu o persoană mai în vârstă vă va ajuta să puneți bazele mai solide a unei viitoare afaceri sau al unui parteneriat benefic financiar pentru voi. 

Gemeni

Ba ezită, ba au o îndoială, ba au neliniști, au multă rivalitate cu cei din jur, iar tendința de a acționa pe impuls. Trebuie să reflectați înainte de a acționa.

Rac

Veți fi săptămâna viitoare stăpâni pe situație, veți face tot așa cum vă place vouă. Veți descoperi într-o călătorie o frumoasă întâlnire, mai ales pentru cei care nu au partener. Se poate materializa printr-o căsătorie. E o săptămână cu succes, reușită și pentru cei care se ocupă de afaceri. Semnarea unui contract avantajos este în așteptare.

Leu

Are o săptămână cu oscilații. Are o zi de pasiune mare, niște sentimente pe care vrea să le comunice, dar ulterior își dă seama că nu a fost bine, devine gelos, posesiv. Leii vor fi și cheltuitori săptămâna viitoare.

Fecioară

Se lasă pradă iluziilor, visurilor, se cufundă în orizonturi și trăiesc din amintirile plăcute, frumoase din trecut. Asta nu face decât să vă accentueze emoțiile puternice. Trebuie să ieșiți și să acționați cum simțiți.

Balanță

Este o săptămână destul de nebenefică pentru acțiuni, are perioade de refugiu, caută să citească, să-și îmbunătățească cunoștințele din sfaturile altora. Dai dovadă de prea multă seriozitate și timiditate. E posibilă și o recompensă, bani pe care îi considerați pierduți. O relație durabilă pentru Balanțele singure. 

Scorpion

Sunt bulversați de o situație care nu le dă stare de liniște, sunt plini de furie, caută dispute. Vrea să-și verse nervii în capul cuiva. Dacă se întâmplă într-un parteneriat, insistența partenerului în a-l domoli nu face decât să-i accentueze starea, de unde se poate produce și o ruptură violentă.

Săgetător

Schimbări rentabile, cineva vă face o vizită, întăriți relațiile cu prietenii. Trebuie să faci primul pas, pentru că e o ocazie unică pentru a-ți întemeia un cămin.

Capricorn

Comunicarea este prioritară în această săptămână. Pentru cei singuri, poate apărea o atracție intelectuală, nu fizică. 

Vărsător

O realizare materială benefică, pe cale profesională, se va datora numai întâlnirii cu o persoană mai în vârstă care vă va ajuta în afaceri și tot ce faceți.

Pești

Reușită excepțional a unei situații, o dragoste cu adorație, pentru cei singuri o întâlnire superbă, ce poate fi urmată de fericire. E o săptămână cu puține bulversări.

 

VEZI ȘI: Pe cât trebuie să fii născut ca să devii milionar. Andreas Adam Stavarache a spus cine sunt norocoșii la bani:

https://www.spectacola.ro/pe-cat-trebuie-sa-fii-nascut-ca-sa-devii-milionar-andreas-adam-stavarache-a-spus-cine-sunt-norocosii-la-bani_37413.html

 

VEZI ȘI: Topul zodiilor care preferă singurătatea. Mihai Voropchievici: „El este cel mai dificil dintre toți din zodiac”:

https://www.spectacola.ro/topul-zodiilor-care-prefera-singuratatea-mihai-voropchievici-el-este-cel-mai-dificil-dintre-toti-din-zodiac_37430.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel